''Ajdin Hasic’in Zamana İhtiyacı Var!''

TFF 1. Lig takımlarından Cesar Grup Ümraniyespor’un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Beşiktaş'tan transfer ettikleri Ajdin Hasic'le ilgili açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:05 Mart 2020, Perşembe

''HASİC ZAMANLA TAKIMA GİREBİLİR''

Beşiktaş’tan devre arasında kiralanan 18 yaşındaki Ajdin Hasic’in eksikleri olduğunu ancak gelişme gösterdiğini aktaran tecrübeli çalıştırıcı, ''Çok genç bir oyuncu. Özel çalışmalar yapıyoruz. En kısa zamanda takımdaki yerini alacaktır." diye konuştu.

''TAKIM SAVUNMASINA KATKI VERMİYOR''

Hasic’in eksikleri olduğunu ancak gelişme gösterdiğini aktaran tecrübeli çalıştırıcı, "İlk geldiğim hafta Hasic’i kadroya aldım. Son 20 dakika Boluspor karşısında 1-0 gerideyken oyuna soktum. İyi de oynadı. Sadece takım savunmasına katkı vermiyor. Bu lig mücadeleyi de istiyor. Sadece top kullanma yeterli değil. Mücadeleyi ve koşu mesafelerini artırmak, takım savunmasına katkı vermek gerekiyor. Orada biraz eksik gördüğümüz için değerlendirmedik ama her geçen gün bizi anlamaya başladı. Biz de onu anlamaya başladık. Çok genç bir oyuncu. Özel çalışmalar yapıyoruz. En kısa zamanda takımdaki yerini alacaktır." diye konuştu.

A.A.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki