'AKIL ALMAZ BİR GECE!'

Alen MARKARYAN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:29 Ağustos 2021, Pazar

Fatih Karagümrük Karşısında Beşiktaş'ın 11'ine Takıldı Gözümüz

Yerli statüsüne uymak için ilk defa Josef, Atiba'sız kalmış. Nasıl olur diye meraklandığımız Rıdvan'lı müdafaa hattı, N'Sakala'nın rahatsızlığında görücüye çıkmış. Batshuayi ve Alex kolkola arzı endam etmişler Baktık ki Sergen Hoca, "Ben Larin'siz yapamam" diyor, o zaman biz de seyredelim bakalım.

Aşırı İstekli Ve Bir Hayli Gürültülü Taraftar Topluluğunun Önünde Başladı Maç

Gümbür gümbür derler ya öyle... Takım geri kalır mı? İşi öyle abartarak başladılar ki ceza sahası önünde pres yapıyorlar Karagümrük'e nefes aldırmıyorlardı. Bu pres sırasında Batshuayi bir gol kaçırdı ki akıllara zarar. Oyunu soğutacağım diye Avcı'nın Başakşehir'i gibi kendi ceza sahasında top dolaştıran rakip takım. Ani top kayıplarında ciddi gol tehlikesi yaşadı.. Ah Larin ah...

Geçen Senenin Gizli Bahçesi Ghezzal Bu Aralar Gizlenmiş Durumda

O gizlenmiş ama Alex Teixeira, aleni şekilde meydanda. "Ben buraların adamıyım" der gibi Sergenvari bir ceza sahası dışı golü attı ki ne zamandır 10 numara(!) golü seyretmemiştik. Ayakların kalitesi, zekayla birleşince tadı bir başka oluyor. Bravo...

Bir parantez de yeni gelen santrfor için açalım, hız, kuvvet ve dar alanda çalım çabukluğuyla şimdilik 10 numara transfer olmuş. Schuster'in kulakları çınlasın! İkinci yarı Salih Uçan'ın kendini oyuna vermediğinin kanıtı bir dersle başladı. Yaptığı hareket o kadar anlamsız ve gayri ciddiydi ki gördüğü kırmızı ders olarak kayda alınmalı. 10 kişi kaldıktan sonra çıkan yerli oyuncu olduğundan ve sahada üç yerli olması gerektiğinden mecburi Alex-Necip değişikliğine gitti Sergen Hoca.

Ve 10'a 12 (!) Pardon 11 Maça Devam Ettik

Bir 5 dakika kamçı vazifesi oldu bu kırmızı kart ama sonra geri çekildik... Dakika 65'e geldiğinde Ghezzal'ın oyundan alınması gerektiğini bir ben mi düşünüyorum diye düşünmeye başladım!!! 9 kişi oynamaya başladık zira... İş buralara geldiğinde yakaladığın fırsatları atman lazım. Vida'nın altı pastan spor servisinin ortasına attığı bir top var ki, Of ki ne offf! 80'inci dakikayı devirdiğimizde Welinton'la Rıdvan aynı anda sakatlandı. Acayip işler oluyordu Şeref Bey'de.

Kırmızı kartlar, garip sakatlıklar, kaçan akıl almaz goller. Yok abi, bu gece artık bir an evvel bitsindi. Bitti....

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki