Ali Gültekin 'Gidenlerin Yeri Dolmadı!'

Beşiktaş’ın efsane futbolcusu Ali Gültekin Sunucu Ersin Düzen ve Serkan Reçber ile birlikte TRT Spor ‘da Beşiktaş-DG Sivasspor maçını değerlendirdi.
Haberin yayılanma tarihi:12 Kasım 2018, Pazartesi

Beşiktaş’ın efsanesi Ali Gültekin giden oyuncuların yerinin dolmadığını savunurken şunları söyledi:

Kadro oluşturmak kadar kadro coşkusunu oluşturmakta önemlidir. Giden oyunculardan daha alt kalitede oyuncular alındıktan sonra bu alınan oyuncular size yük olmaya başlıyor eldeki oyuncuların performansını tetikleyecek bir şey de yapılmıyor.

Beşiktaş hep kriz dönemlerini hızlı geçerdi artık o da olmuyor. Bizim dışardan gördüğümüz takımın davranış dinamiğinde bir eksiklik var.

Emre’nin vuruşu kolay bir vuruş değil çok klas bir gol. Quaresma dışında Oğuzhan ve Adem Ljajic’in de devreye girmesi gerekiyor. Beşiktaş bunu yapamadığında kriz doğuyor.

Beşiktaş taraftarı Oğuzhan’ın daha iyi hallerini gördü ve görmek istiyor. Yapabileceğini bildiği için kızıyorlar tekrar öyle oynasa tekrar bağırlarına basarlar.

Atiba kötü oynuyordu Oğuzhan yerine Atiba çıkabilirdi. Ceza sahası içine top indiremiyorken Oğuzhan fayda sağlayabilirdi. Beşiktaş oyunu oynar gibi oynuyor istatistik ile oynanan oyun çok farklı.

Beşiktaş bugün kaybetti ama Güven Yalçın’ı kazandı. Yarın öbür gün, 'Güven neden oynamıyor?' diye sorabilir taraftar.

Beşiktaş’ta telaş vardı. Kontraya çok müsait oynuyorlar.

Pepe'nin reaksiyonunu doğru bulmuyorum ama Pepe’nin o psikoloji ile yanlış anlaması normal.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki