Alınlarından ÖPELİM

Güntekin Onay yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:27 Eylül 2017, Çarşamba

LEIPZIG kesinlikle göz ardı edilecek, küçümsenecek bir takım değil.

Geçen yıl Bundesliga’da Dortmund’un önünde yer almış, son derece atletik ve organize bir takım. Beşiktaş özellikle ilk yarım saatini mükemmel oynadığı maçta Alman ekibinin işini ilk yarıda bitirdi desek abartmış olmayız.

MAÇI statta seyrettim. Çok büyük bir seyirci baskısı vardı. Bu durum Beşiktaş’a büyük itici güç oldu. Babel ve Quaresma savunmaya yardımcı oldular. Herkes iyi savaştı. Bütün gücünü ve var olan enerjisini sahaya koydu.

BU maçları oynamak kolay değil. Şampiyonlar Ligi çok farklı bir düzlem. Özellikle Porto karşısında 3-1 kazandıktan sonra bu maçta alınabilecek bir galibiyet gruptan çıkma yolunca Beşiktaş’a çok büyük bir avantaj getirecekti. Görünen o ki tüm oyuncular bunun bilincindeydi ve bu duyguyla dün gece her şeylerini ortaya koydular. Ancak Babel, Pepe, Tosic ve Atiba çok iyi bir futbol ortaya koydular.

POZİSYON VERMEDİLER

BEŞİKTAŞ çok kaliteli bir takım. Kalitesinin üzerine savaşçı kimliğini de koyduğu zaman daha önce de vurgulamıştım her güçte ekibi yenebilecek bir takım. Açık konuşmak gerekirse temsilcimiz rakipten baskı yedi ama iyi baskı yaptı ve pozisyon vermedi. Yine de rakibin bıraktığı alanları daha iyi değerlendirip 3. gol de gelebilirdi.

DÜN gece Vodafone Park’ta sahaya bütün yüreğini koyan Beşiktaşlı oyuncuları gönülden tebrik etmek lazım. Güçlü bir Alman takımı karşısında Türkiye’yi çok iyi temsil ettiler ve Şampiyonlar Ligi’nde liderliklerini sürdürdüler.

BU grup hep söylüyorum, kırıcı bir grup. Puan kayıpları ve beraberlikler maçların devamında olacaktır. Bu açıdan bakarsak Beşiktaş büyük avantaja sahip.  

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki