ALT YAPI SINIFTA KALDI!

Beşiktaş, son zamanlarda yaşanan ardı ardına sakatlıklardan dolayı Altay deplasmanına 16 kişilik kadro ile gitmek zorunda kaldı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Eylül 2021, Cuma

MONTERO KADRODAN ÇIKARILDI

Son olarak Francisco Montero’nun üst solunum yolu enfeksiyonu belirtileri göstermesi nedeniyle kadrodan çıkarıldığı açıklandı.

ALANYA’YA VERİNCE BEŞİKTAŞ’A KALMADI

Beşiktaş’ta gelecek vadeden Fatih AKSOY’un Alanyaspor’a transferi, Siyah-Beyazlı camia tarafından çok eleştirilmişti. Genç stoperlerden Alpay Çelebi ve Ahmet Gülay'da yine aynı takıma verildi.

ALT YAPI DEVRİMİ DENİLDİ KADRODA 1 TANE GENÇ OYUNCU YOK

Beşiktaş sakatlıklardan dolayı İzmir deplasmanına 16 oyuncu ile gitmek zorunda kalırken, Alt yapıdan bir tek oyuncunun dahi kadroya alınmaması dikkatlerden kaçamadı. Sorunun oyuncu Lisanslarının çıkamaması, profesyonel sözleşmelerinin olup olamaması veya Sergen YALÇIN’ın kadroda neden genç oyunculara yer vermediği merak konusu.

ALT YAPI YÖNETİCİSİ FİDAN’A ULAŞAMADIK

BJK Alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Fırat FİDAN’a, haberimizi yapmadan önce konu ile ilgili ulaşmaya çalıştık. Ancak her fırsatta Alt Yapıda Devrim yapıldığını söyleyen genç yöneticiye telefonla ulaşamamk mümkün olmadı.

DUYDUK MU? 

YorumlarToplam 1 Yorum Yapılmış.     'SENDE YORUM YAP'

ali
27 Eylül 2021, Pazartesi, 00:57
metin albayrak'ın listeye aldırdığı yönetici ne bekliyorsun




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki