Amerika Cenk Tosun'u Konuşuyor!

Milyonlarca okuyucusu bulunan Sports Illustrated dergisi, Beşiktaşlı golcünün performansını mercek altına yatırdı...
Haberin yayılanma tarihi:20 Ekim 2017, Cuma

Haberde Cenk Tosun’un Premier Lig ekibi Crystal Palace’ın hücumda yaşadığı krizi çözebilecek isim olduğu yorumu yapıldı.

Avrupa’nın yükselen değeri Beşiktaş, Cenk Tosun’u da vitrine çıkardı. Şampiyonlar Ligi’nde gollerini birbiri ardına sıralayan 26 yaşındaki forvetin tahmini bonservis değeri son günlerin en çok konuşulan konusu haline geldi.

Cenk’in dünya basınında daha çok görünürlük kazanması, bonservis bedeli hesaplamasında otorite kabul edilen merkezlerin verdikleri kanaat notlarına yansıyacak.

ABD’nin önde gelen spor dergilerinden Sports Illustrated, Beşiktaşlı oyuncuyla ilgili özel bir haber yaptı ve Cenk Tosun’un yükselen grafiğine dikkat çekti.

Şampiyonlar Ligi’nde 3’te 3 yapan Beşiktaş’ın gruptan çıkmaya çok yaklaştığı ve Cenk’in bu başarıda en önemli pay sahiplerinden biri olduğuna dikkat çekilerek, “Crystal Palace hücumda büyük sıkıntı çekiyor. Beşiktaş’ta yıldızlaşan Cenk Tosun, İngiliz ekibinin bu en büyük sorununu çözecek kişi olabilir. Palace’ın uzun süredir kendisine olan ilgisi, önümüzdeki dönemde artarak devam edecek” değerlendirmesi yapıldı.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki