Anların Oyuncusu!

Beşiktaş'ın efsane oyuncusu Metin Tekin, Göztepe-Beşiktaş maçını değerlendirdi...
Haberin yayılanma tarihi:06 Kasım 2017, Pazartesi

Talisca, Monaco maçında kesik yedikten sonra dün gece çok aktif göründü. Bunda yedek kalmasının payı var mıydı?

Onu bilemiyorum ama bazı oyuncuların mevkileri, nasıl oynadığı değil ne yaptığı önemlidir. Talisca da böyle bir oyuncu. Bana göre anların oyuncusu. Oyunun bütününde nasıl oynadı diye tartışabilirsiniz. Ama harika bir gol ve harika bir asist yaptı. Yani Beşiktaş'ın iki golünde katkısı var. Kaleye vurulan ikisi isabetli 4 tane de şut. Evet, 3 haftadır performansında dalgalanmalar vardı ama sonucunu anların belirlediği bu tip maçlarda bu tip oyuncuların sahada kalması gerekir. İşte Talisca da bunlardan biri.

 Negredo'nun geçen hafta Alanya'da attığı galibiyet golünden sonra 'Beşiktaş lige geri döndü' demiştiniz. Bu galibiyetle Beşiktaş hangi mesajı verdi?

Çok önemli dönemdeki bir maçtı Beşiktaş için Göztepe deplasmanı. 12 bin kişilik ama deplasmanı ve taraftar baskısını çok iyi hissettiren bir statları var. Galatasaray'ın da kazandığı bir hafta farkı açmamak için kazanmak çok önemliydi Beşiktaş için. Şampiyonlar Ligi'ndeki işini hemen hemen bitiren Beşiktaş'ın devre sonuna kadar lige çok kuvvetli sarılacağını düşünüyorum. Zaten bu tip, Şampiyonlar Ligi'ne yakın maçlarda skoru bulup tempoyu istediği gibi ayarlaması Beşiktaş için çok önemli bir koz. Belki Beşiktaş taraftarı daha yüksek tempolu oyunlar bekleyebilir ama bu takvimde oynadığı maçlarda skoru alıp tempoyu kendisinin belirlemesi önemli.

 Sahada en çok beğendiğiniz futbolcu kimdi?

Bana göre dünün öne çıkan en önemli iki futbolcusu Babel ve Talisca'ydı. Zaten Beşiktaş sonuç alırken özellikle bu arkadaki üçlünün, Babel, Quaresma ve Talisca'nın hücum anlamında ne yapacağı önemli oluyor. İleride de Cenk Tosun'un. Ben Tolgay'ı da çok beğendim. Bana göre Tolgay orta saha organizasyonu ve pas alışverişinde Oğuzhan'ın önünde. Ama yaratıcılık ve final pasına gelince de burada Oğuzhan'ın Tolgay'ın önünde olduğunu söyleyebiliriz.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki