Arjen Robben'den Beşiktaş Açıklaması

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Arjen Robben için zemin yokladığı kaydedilirken, Hollandalı oyuncudan cevap geldi.
Haberin yayılanma tarihi:14 Haziran 2016, Salı

Sezonu şampiyonlukla tamamlayan ve transfer çalışmalarını sessiz ve derinden sürdüren Beşiktaş için Almanya'dan flaş bir iddia geldi.

Alman basını, Beşiktaş'ın daha önce de gündemine gelen Arjen Robben için ciddi bir teklif hazırlığında olduğunu yazdı.

Bayern Münih ile sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda bitecek olan Hollandalı oyuncunun, uzun dönemli bir teklif gelmesi durumunda ikna olabileceği belirtildi.

ROBBEN: "HER KULÜPTEN GELEN TEKLİFE DEĞER VERİRİM"

Transfer iddiaları üzerine ulaşılan tecrübeli oyuncu ise, şu anda ayrılık üzerine düşünmediğini kaydetti. Robben, "Her kulüpten gelen teklife değer veririm ve beni mutlu eder, ancak şu anda bir önemi yok. Benim için en önemli şey tamamen sağlıklı olmak" ifadelerini kullandı. Sakatlığı ile ilgili de konuşan yıldız isim, "Şu anda çalışmalarım iyi gidiyor ve sanırım sezon başında takımla birlikte olacağım. Önemli olan sakatlığımın tamamen düzelmesi" diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon sakatlıkları nedeniyle sadece 15 maçta forma giyebilen 32 yaşındaki oyuncu için Bayern Münih de gelecek teklifleri değerlendirmeyi düşünüyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz haftalarda Robben ile ilgili bir soru üzerine, "İyi bir futbolcu. Bende başka bilgi yok, ama görüşmüyoruz" açıklamasını yapmıştı.

Sporx

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki