Arsenal'i Oğuzhan Çözecek!

Kara Kartal, kaptanıyla 2022’ye kadar ‘Devam’ dedi...
Haberin yayılanma tarihi:15 Haziran 2018, Cuma

Oğuzhan Özyakup, sonraki satıştan Arsenal’e verilecek %30 pay için yönetime, “Arsenal’le konuyu görüşüp çözeceğim. Gerekirse ben kendi cebimden hallederim” dedi.

BEŞİKTAŞ’LA mukavelesini 2022’ye uzatan Oğuzhan Özyakup’un anlaşmasının daha önce kamuoyuna neden açıklanmadığı merak konusu olmuştu.

Beşiktaş cephesinden gelen bilgilere göre gelişmeler şöyle: Oğuzhan’la imzayı atan Başkan Fikret Orman, Arsenal cephesiyle yüzde 30’luk pay için yapılan görüşmelerde sonuç alamadı.

Bu pay sorununun aşılması halinde Beşiktaş, Oğuzhan’a mali açıdan bir miktar daha ayrıcalık sağlayacaktı. Ancak İngiliz ekibi işi yokuşa sürünce hem Ozzie’nin hem Beşiktaş’ın beklentileri karşılık bulmadı.

KALMA İHTİMALİ GÜÇLENDİ

Bunun üzerine Oğuzhan Özyakup ve menajeri, sorunu bizzat çözmek için harekete geçti. Eski kulübü Arsenal’ın satıştan alacağı yüzde 30’luk paydan feragat etmesi için yapılan görüşmeler henüz sonuçlanmış değil. İngiliz ekibindeki teknik kadro değişikliğinin de bu görüşmeleri aksattığı öğrenildi. Bu şartlar 25 yaşındaki oyuncunun başka kulübe transferini de zorlaştırıyor. Şu anki durum Oğuzhan’ın gelecek sezon da Beşiktaş’ta kalma olasılığını güçlendiriyor.

ÖNCE SATACAĞIZ

YÖNETİM transferde ismi geçen oyuncuların bir çoğunun menajerler tarafından yapılan yakıştırmalardan kaynaklandığını bildirdi. Yöneticiler, önceliklerinin transfer değil, oyuncu satışı olduğunu söylediler. Satış listesinde olan Negredo için şu an en iyi ihtimal Çin pazarı olarak görülüyor. 

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki