Arsene Wenger ''Teknik Direktörler Robot Olabilir!''

Arsene Wenger'den çarpıcı açıklama: ''Robotlar hoca olacak''...
Haberin yayılanma tarihi:20 Kasım 2018, Salı

Arsenal’in eski hocası Arsene Wenger, “Teknoloji, futbolda birçok değişimin yaşanmasına neden olabilir. Önümüzdeki 20 yıl içinde teknik direktörler robot olabilir. Hoca seçimi, Twitter üzerinden yapılacak anketle belirlenebilir” dedi.

İngiltere’de 22 yıl boyunca Arsenal’i çalıştırdıktan sonra görevinden ayrılan ve şu an boşta olan ünlü teknik direktör Arsene Wenger, son yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

Wenger, teknolojinin ilerlemesiyle birlikte futbolda birçok önemli değişikliğin yaşanabileceğini söyledi.

Wenger, “Önümüzdeki 20 yıl içinde bir de bakacaksınız ki, yanınızda robot bir teknik direktör olacak. Robotlar takımı yönlendirecek. Böylece kurallara uyarak, takıma taktik verecekler. Elbette ben eski sisteme bağlı kalmaya çalışacağım ve buna direneceğim. Ancak neler olacağını zamanla göreceğiz” diye konuştu.

‘Başkanlar Müdahale Edecek’

Sosyal medyanın teknik direktör seçimlerinde etkili olacağını da belirten 69 yaşındaki futbol adamı, “Yeni nesil kulüp başkanları, sosyal medya üzerinden devre arasında takıma müdahale edebilecek. Twitter üzerinden yapacakları anketlerle takımın başına kimin gelmesi gerektiği konusunda bir fikir sahibi olacaklar. Ayrıca istatistikler ve bilgisayar üzerinde toplanan bilgiler, futbol içinde daha fazla kullanılmaya başlanacak” yorumunu yaptı.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki