Asıl Sezon Şimdi Başlıyor!

“Geçen yıl hedefi kıl payı kaçırdık ancak hatalardan dersler çıkardık. Şimdi daha tecrübeli bir takım olarak başlıyoruz” diyen siyah-beyazlılar iç sahada kayıp yaşamadan tur atlamanın planlarını yapıyor.
Haberin yayılanma tarihi:12 Eylül 2017, Salı

TARİHİNDE 7., üst üste 2. kez Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Beşiktaş bu sezon kendisini aşmakta kararlı. Porto, Leipzig ve Monaco ile aynı grupta yer alan ve ilk sınavına yarın Portekiz’de çıkacak olan siyah-beyazlılarda futbolcular bu sezon organizasyona ekstra motive olmuş durumda. 

GEÇTİĞİMİZ sezon Napoli, Benfica ve Dinamo Kiev’in yer aldığı grupta iç sahada oynanan 3 maçtan da beraberlikle ayrılan siyah-beyazlılar bir maçtan 3 puan çıkarsa tarihinde ilk kez gruptan çıkma başarısı gösterecekti. Kartal grubu 7 puanla 3. sırada bitirirken 8 puanlı Benfica adını 2. tura yazdırırken futbolcular 1 puanla kaçan turu hâlâ unutabilmiş değil. 

"GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR"

İŞTE bu nedenle futbolcular için bu sezon Şampiyonlar Ligi büyük önem taşıyor. Siyah-beyazlılar aralarında yaptıkları değerlendirmelerde de özellikle iç saha maçlarının önemine değinerek “Bizim için asıl sezon şimdi başlıyor. Seyircimiz önünde yapacağımız maçları firesiz geçmemiz gerekiyor. Evimizde 3’te 3 yaparsak deplasmanda toplanacak puan ya da puanlar bize turun kapısını açacaktır. 

GEÇEN sezon gruptan çıkmayı kıl payı kaçırdık ancak hatalarımızdan dersler çıkardık. Şimdi daha tecrübeli bir takım olarak start vereceğiz. Önce gruptan çıkalım sonra gidebildiğimiz yere kadar gidelim” dediklerin öğrenildi. 

Vatan

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki