Atiba Hutchinson 'Futbolu Bırakabilirim!'

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, ülkesinde tam sayfa manşet oldu. Haberin detayında, Atiba'nın bu yaz futbolu bırakabileceği ve Beşiktaş'ta görev alabileceği bilgisine de yer verildi...
Haberin yayılanma tarihi:23 Mart 2019, Cumartesi

Atiba, futbolu bırakma düşüncesine sahip olduğunu ancak henüz karar vermediğini belirtti.

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, ülkesinin Fransa Guyanası ile oynayacağı CONCACAF Uluslar Ligi eleme maçın öncesinde geleceğiyle ilgili flaş bir açıklama yaptı.

Kanada'da yayın yapan Sportsnet adlı televizyon kanalına konuşan 36 yaşındaki futbolcu, bu yaz düzenlenecek Gold Cup sonrası futbolu bırakıp bırakmayacağıyla ilişkin bir soruya yanıt verdi:

Futbolu bırakma kararı, şu an kafamda dolaşıyor. Bu yazı mükemmel geçirirsem, bir daha düşünebilirim elbette. Dürüst olmak gerekirse, her geçen gün kendimi çok daha iyi hissediyorum. Geçen sezonun sonunda bileğimden ameliyat oldum. Şimdi çok daha rahatım. Bedenimi biraz daha hafif hissediyorum. Son 2 yıldır en iyi form durumuna çıktım. Fakat, doğrusunu söylemek gerekirse bacaklarım eskisi gibi değil. Bundan biraz daha keyif alabilirsem kendimi zorlarım ve belki bırakma kararımı erteleyebilirim. Önümüzdeki birkaç ay nasıl gideceğine bakacağım. Artık, hep yaşadığım günü düşünüyorum. Şu an oynadığım futboldan keyif almaya bakıyorum.

Ulusal Takım için buraya dönmek harika bir duygu. Genç çocuklar ile birlikteyiz. Kanada için oynamaya başladığımdan bu yana gördüğüm en iyi kadroya sahibiz. Bu gençlerle futbol oynamak bana çok keyif veriyor. Bu maç bizim için çok önemli. Kazanarak Gold Cup'a gitmek istiyoruz. Bizim için yeni bir dönem başlayacak. Umarım Gold Cup'a katılabilir ve şampiyon olabiliriz. Biliyorsunuz, bunu yapabilecek güçteyiz. Elbette futbola böyle veda etmek harika olur ama önümüzde hâlâ zaman var. Bu konu üzerinde biraz daha düşüneceğim."

"BEŞİKTAŞ'A ANTRENÖR OLABİLİR"

Atiba'nın Beşiktaş'a antrenör olacağına dair iddia, Kanada basınında şu sözlerle manşetlere taşındı:

Hutchinson'ın kariyeri hep biraz garip oldu. Ülkesinde çok tanınmıyor ama Beşktaş'ın ikonlarından biri haline geldi. Siyah Beyaz formayla 2015/16 ve 2016/17'de iki yıl üst üste şampiyonluk kazandı.

Disiplinli, sakin ve efektif futboluyla Atiba Hutchinson, 164 kez ile Beşiktaş tarihinin en çok forma giyen yabancı oyuncusu oldu. O sadece Beşiktaş'ın kalbi değil, Atiba Hutchinson Beşiktaş'tır.

Türkiye'de ülke çapında herkes ona saygı duyuyor. Hatta, Beşiktaş'ın rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın taraftarları bile ona karşı çok saygılı. Buradaki garipliği anlamanız için örnek vereyim; Hatfield'ın McCoy'a güzel sözler söylemesi veya Donald Trump'ın Hillary Clinton'ı övmesi gibi bir durum.

Mynet

Etiketler: Atiba   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki