Atiba'ya Şenol Güneş Zammı!

Yeni sözleşme için geçen sezon aldığı maaşın yarısı teklif edilmesi sebebiyle masadan kalkmaya hazırlanan Atiba’ya Şenol Güneş’ten destek geldi.
Haberin yayılanma tarihi:03 Haziran 2018, Pazar

Tecrübeli teknik adamın isteği sonrasında yönetim, 750 Bin Euro’luk teklifini 1 Milyon Euro’ya yükseltti.

Siyah-Beyazlı formayı tam 5 sezon başarıyla sırtlayan, takımda kaptanlık görevine getirilen Atiba Hutchinson’ın, kulüple olan sözleşmesi sona ermişti. Beşiktaş Yönetimi’yle menaceri aracılığıyla yeni kontrat için görüşmelerini sürdüren Kanadalı ön libero, geçen dönemki maaşının yarısının teklif edilmesi sonrasında şaşkına dönmüştü. Kariyerine 1 daha Beşiktaş’la devam etmek istemesine rağmen maaş önerisinin düşük olması sebebiyle ikilemde kalan 35 yaşındaki futbolcu, yakın çevresine dert yanmıştı.

‘Umarım görüşmeler...’ 

Atiba, “Sözleşmemin bittiği her dönemde böyle oluyor. Beşiktaş için 5 yıl mücadele ettim. Daha fazla saygıyı hak ettiğimi düşünüyorum. Ben ve ailem burada çok mutluyuz. 1 yıl daha üst düzeyde futbol oynayabilecek durumdayım. Umarım görüşmeler beklediğim gibi sonuçlanır” sözleriyle üzüntüsünü dile getirmişti.

Anlaşma yapılması bekleniyor 

Deneyimli oyuncunun yeni sözleşme konusunda sıkıntı yaşadığını belirtmesi sonrasında devreye, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in girdiği ortaya çıktı. Atiba’nın performansından memnun olduğunu kaydedip başarılı futbolcuyla yola devam edilmesi gerektiği raporunu veren Güneş, tecrübeli ismin beklentilerinin karşılanmasını talep etti. Bu isteğe kayıtsız kalmayan yönetimin, başarılı oyuncuya yapılan 750 bin Euro’luk teklifi, 1 milyon Euro’ya yükselttiği belirtildi. Bu gelişme sonrasında tarafların, yakın zaman içerisinde anlaşması bekleniyor.

Orhan YILDIRIM / Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki