Atıf Keçeci’den Açıklama

Atıf Keçeci, Yemen Ekşioğlu'nun 'Önce ayıbı temizleyin' yazısı üzerine bir açıklama yaptı.
Haberin yayılanma tarihi:09 Ekim 2016, Pazar

Keçeci'nin Fanatik gazetesine yaptığı açıklama şu şekilde:

“Gazetenizde Yemen Ekşioğlu’nun önceki gün, ‘Önce ayıbı temizleyin’ başlıklı yazısında bilgi ve zaman değerlendirilmesinden kaynaklanan yanlış açıklamalar üzerine doğruları belirtmek isterim.

“3 divan kuruluna gelmeyenlerin üyeliklerinin düşürülmesi” kararı, 1 sene değil 3 sene 5 ay önce 5 Mayıs 2013 tarihli tüzük tadil kongresinde alınmıştır. Daha sonraki sene yapılan tüzük tadil kongresinde bu husus hiçbir şekilde gündeme getirilmemiştir.

Karar, kongrenin bitimine yakın değil 5 madde olarak çok daha önceki saatlerde görüşülüp hiçbir karşı oy olmaksızın çoğunlukla kabul edilmiştir. Buradaki gaye, danışma görevi yapan divan kurulunun toplantılarında iştirak sayısını artırarak çok seslilik yaratma düşüncesiydi.

Ortada bir ayıp olduğunu söylemek bu kararı onaylayan Beşiktaş Kulubü Derneği kongre üyelerine karşı yapılan en büyük ayıp olmuştur. Kıskançlık, kin ve ihtirasla elindeki kalemi kılıç gibi kullanarak söz hakkı olmayan insanları galiz ifadelerle küçük düşürücü beyanlarda bulunmak, tarih ve oylama saati konusunda unutkanlıktan olduğunu düşündüğüm doğru olmayan bilgilerle Beşiktaş Kulübü’nü yıpratıcı ve üyelerini üzen yanıltıcı yazılar kaleme alınması, bence temizlenecek ayıplar listesinin başında yer almalıdır.” 

Atıf Keçeci
 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki