Atilla Türker'den Fikret Orman'a Cevap!

Deneyimli gazeteci Atilla Türker'in Mertcan Çam'ın Beşiktaş'a transferi hakkında yaptığı haber gündemi sarsmıştı. Radyospor'a konuşan Türker, çarpıcı açıklamalara imza attı...
Haberin yayılanma tarihi:10 Mart 2018, Cumartesi

Fikret Orman, söz konusu transferi yapan Habertürk Gazetesi yazarlarından Atilla Türker’in haberinin sorulmasının üzerine, ”Adamı (Atilla Türker) meşhur ettiniz. Dedikodular üzerinden meşhur olmaya çalışıyor. Beşiktaş emekçileri kaale alan kulüptür. Negredo'nun menajerini çağırdım, gelecek ve açıklama yapacak. Menajer yönlendirmeli yazılar bunlar. Biz, “Beşiktaş'ın hakkını kimseye yedirmeyeceğiz” dedik. Vida'da 7 ay önce imza attık ve açıkladık. Bitmemiş strateji üzerinden yorum yapmak yanlıştır. Herkes işine gücüne baksın. Daha da fazla kimseye prim yaptırmayalım” ifadelerini kullandı.

Atiila Türker, Radyospor'a yaptığı açıklamada, ''Meşhur olmaya ihtiyacım yok. Sayın Orman’a teşekkür ederim. Sağ olsun. Ama Sayın Orman’ın demecine üzüldüm, şaşırdım. Ortada net bir olay var. Koskoca Beşiktaş Başkanı haberi yalanlayamadı. “Evet, yalandır, yanlıştır” diyemedi. Haber yüzde yüz doğru. Belgeler elime geçtikten sonra 7-8 yere onaylattım, doğrulattım. Daha sonra bu haberi, köşe yazısını kaleme aldım. Bazı transferleri 6 aydan önceden açıklarız'' dedi.

Atilla Türker, ''Trabzonspor’un çıt yok. Beşiktaş Başkanı üstü kapalı onayladı

Gönül ister ki Cumhuriyet Savcıları el koysun. Atilla Türker’i çağırsınlar. Bazı olayların KAP’a bildirilmesi lazım. Futbolcunun haberi yokmuş. 885 bin dolar verilmesi inanılmaz bir olaydır. Bu futbolcuyla sözleşme halen imzalanabilir. Ben burada görevimi yapmaya çalışıyorum. Her kulübün olduğu gibi Beşiktaş’ın da parası değerlidir. Beşiktaş’ın kasasından çıkacak paraya herkesin dikkat etmesi lazım. Önemli olan gerçekleri ortaya koymak.'' ifadelerini kullandı. 

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki