Atilla Türker'e Büyük Onur!

Fikret Orman döneminde yazdığı yazılarla birçok konunun aydınlatmasını sağlayan usta gazeteci Atilla Türker'e, Ediz Bahtiyaroğlu Spor Ödüllerinde 'özel ödül'e layık görüldü...
Haberin yayılanma tarihi:13 Şubat 2020, Perşembe

"ANLAMLI BİR ÖDÜL...

Nişantaşı Üniversitesi'nde gerçekleşen Ediz Bahtiyaroğlu Spor Ödülleri'nde, Ajansspor yazarı Atilla Türker'e ödül verildi. Konuya ilişkin kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Türker, şu ifadeleri kullandı:

1 MİLYON KİŞİ OYLADI

Rahmetli Ediz Bahtiyaroğlu adına düzenlenen spor ödüllerinde “özel ödül” şahsıma layık görüldü. Ödül töreni bugün Nişantaşı Üniversitesi’nde yapıldı. Sanal ortamdan 1 milyonu aşkın kişinin katıldığı oylama sonucu kendi alanlarında başarılı görülen isimlere ödülleri verildi. Ödül alanlar arasında Beşiktaşlı Atiba ve Umut Nayir da vardı. Ayrıca birbirinden değerli medya mensubu kardeşlerimize de ödülleri takdim edildi. Ödüle layık görülen dostları içtenlikle kutluyorum.

7 yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda eden Sevgili Ediz Bahtiyaroğlu’na bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Nur içinde yatsın. Mekanı Cennet olsun. Aslan gibi bir kardeşimizdi. Her zaman kalbimizde yaşayacak. Ediz adına bu şahane etkinliği düzenleyen başta Ebrar Efkan Bilgiç olmak tüm güzel dostlara sonsuz sevgilerimi gönderiyorum. Kutluyorum. Helal olsun... Bu camia sizin gibi kaliteli isimlerle çok daha güzelleşecek. Beni bu anlamlı ödüle layık gören dostlara bir kez daha şükranlarımı sunuyorum."

Ediz Bahtiyaroğlu Yılın Spor Ödülleri’ni kazanan isimler şu şekilde:

Yılın Erkek Sporcusu – Atiba Hutchinson

Yılın Kadın Sporcusu – Birsel Vardarlı

Yılın e-spor Takımı – 1907 Fenerbahçe e-spor

Yılın e-sporcusu - Tae-il Kim

Yılın Spor Gazetesi – Fanatik

Yılın Çıkış Yapan Genç Yeteneği – Umut Nayir

Yılın Dijital Spor Kanalı – Misli TV

Yılın Taraftar Grubu – Nefer

Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Spor Kulübü - İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü

Ediz Bahtiyaroğlu Özel Ödülü – Atilla Türker

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki