Avcı Mesajı Net Verdi!

Süper Lig’de cumartesi günü Konyaspor’a konuk olacak Beşiktaş, bu mücadelenin ardından ilk yarının bitimine kadar İstanbul’dan çıkmayacak...
Haberin yayılanma tarihi:20 Kasım 2019, Çarşamba

3 maçı Dolmabahçe Stadı 1’er karşılaşmayı da Fenerbahçe ve Kasımpaşa deplasmanında oynayacak Kartal, bu periyodu en az puan kaybıyla kapatmayı hedefliyor.

Yeni sezona teknik direktör Abdullah Avcı’nın yönetiminde başlayan Siyah-Beyazlılar, istediği sonuçları almakta uzun süre sorun yaşamıştı.

Son haftalarda gidişatı düzelten Kara Kartal, 5 lig mücadelesinden 4 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılarak büyük bir çıkış yakaladı.

Süper Lig’de 12. hafta mücadelesinde cumartesi günü Konyaspor’a konuk olacak Beşiktaş, bu maçla birlikte ligin ilk yarısının sonuna kadar İstanbul dışına çıkmayacak. Abdullah Avcı’nın öğrencileri; Kayserispor, Yeni Malatya ve Gençlerbirliği müsabakalarını Dolmabahçe Stadı; Kasımpaşa ve Fenerbahçe mücadelelerini de yine İstanbul’da oynayacak.

Avcı’nın Mesajı Net

Ligde 11 haftanın sonunda lider Sivasspor’un sadece 3 puan gerisinde bulunan Beşiktaş’ın hocası, kalan 6 haftalık süreci en az puan kaybıyla tamamlayıp sezonun ilk bölümünü liderlik koltuğunda tamamlamayı hedefliyor. Bu konuda oyuncularına uyarılarda bulunan Avcı’nın, “İyi bir çıkış yakaladık ve bunu sürdürmek bizim elimizde. Kazanmayı sürdürerek taraftarımızı sevindirmeye devam edelim” dediği öğrenildi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki