Avrupa Dorukhan Toköz'ün Peşinde!

Beşiktaş'ta, ilk 11'in değişmez ismi olan, A Milli formayla harika bir performans ortaya koyan Dorukhan Toköz’ün talipleri artıyor.
Haberin yayılanma tarihi:30 Mart 2019, Cumartesi

İngiltere, İtalya ve Almanya’dan birçok kulüp, 22 yaşındaki oyuncuyu yakından takip ediyor. 

Sezon başında Eskişehirspor’dan bedelsiz olarak transfer edilen Dorukhan Toköz, şu anda Türkiye’nin en çok konuşulan oyuncularının başında geliyor. 

Teknik direktör Şenol Güneş’in, ilk yarının sonlarına doğru Siyah-Beyazlılar’da ilk 11’de forma şansı verdiği Dorukhan, bunu iyi değerlendirdi ve ardından formayı kimseye vermedi.  Daha sonra Güneş’in, A Milli Takımımız’ın başına geçmesiyle aday kadroya çağrılan ve ilk kez milli olma sevinci yaşayan Dorukhan’ın peşine, Avrupa’nın önemli kulüplerinin düştüğü öğrenildi.

Teklifi Beğenmediler

Genoa’nın menacerler aracılığıyla yaptığı 6 Milyon Euro’luk teklifi kabul etmeyen Beşiktaş’ın kapısını, bu kez diğer ülkelerden takımların çalmaya hazırlandığı bildirildi.

Moldova karşısında çok iyi bir performans ortaya koyan 22 yaşındaki orta saha oyuncusunu, Almanya, İtalya ve İngiltere’den birçok kulübün takip ettiği konuşuluyor. Beşiktaş formasıyla 19 maça çıkan genç futbolcu 3 gol, 1 asist kaydetti.

Orhan YILDIRIM / Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki