Babel İtiraf Etti!

Beşiktaş'tan ayrılış sürecine dair açıklamalarda bulunan Ryan Babel, Siyah-Beyazlı formayı giyerken attığı ve olay olan Tweet için çarpıcı ifadeler kullandı...
Haberin yayılanma tarihi:21 Mart 2019, Perşembe

Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra İngiltere’nin Fulham takımına transfer olan Ryan Babel, Hollanda’dan Voetbal International’e bir röportaj verdi.

Son olarak geçtiğimiz günlerde, eski takımı Liverpool filelerine gönderdiği golle gündeme gelen deneyimli futbolcu, Siyah-Beyazlı ekipteki dönemiyle ilgili de itiraflarda bulundu.

Ryan Babel’e Al Ain forması giydiği dönemde taraftara terlik atması ve Beşiktaş’tan ayrılmasına yol açan sürecin parçası olan, bir taraftara yazdığı sert tweet kendisine hatırlatıldı ve ‘Neden böyle?’ diye soruldu.

'Haksızlığa Dayanamıyorum'

“Çünkü haksızlığa dayanamıyorum. Belki bu hareketle başım göğe ermedi ama seyirci de kalamazdım, bir şekilde bununla mücadele etmem gerekiyordu. Sosyal medya size saldırabilmenin bir yolu olarak da kullanılıyor."

'En İyi Dönemim Beşiktaş'ta'

Futbolculuk kariyerinin en iyi dönemini Beşiktaş’ta geçirdiğini söyleyen Ryan Babel “Ajax, Liverpool, Hoffenheim, Kasımpaşa, Deportivo gibi takımlarda oynadım. Bence en iyi Babel, Beşiktaş’taki Babel’di. Çünkü orada vazgeçilmezdim ve son derece istikrarlı bir performans sergiliyordum. Ya gol atıyor ya asist yapıyor, sürekli skora katkı sağlıyordum" dedi.

Skorer

 

Etiketler: Babel   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki