Babel & Talisca İşi Çözdü

Güntekin ONAY yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:06 Kasım 2017, Pazartesi

BEŞİKTAŞ, zirve yarışındaki rakipleri G.Saray ve Başakşehir’in kazandığı haftada puan kaybı kredisi olmadığı için sahaya yüksek konsantrasyonla çıktı.

Açık konuşmak gerekirse dün Beşiktaş’ın çok iyi oynadığını söylemek mümkün değil. Ancak yüksek kalite ve tecrübesi ile kazanmayı bildi.

Dün Babel başta olmak üzere Tolgay, Atiba ve Adriano iyi futbol oynadılar. ‘Anların’ adamı Talisca, Babel’in pasında sıra dışı bir kafa golü attı. Ayrıca da Cenk Tosun’a gollük mükemmel bir pas verdi. Ekim ayının formsuz ve etkisiz ismi böylece tekrar önemli bir silah olduğunu hatırladı. Dünün etkisiz isimlerinden biri Quaresma’ydı.

Artık tahammül yok!

GÖZTEPE ise özellikle hücumda zaman zaman etkili işler yaptı. Beşiktaş savunması ve kalesini bir hayli hırpaladılar. Gole yakın bir oyun sergilediler. Fakat sarı-kırmızılı ekibin 3-0’ken bulduğu gol 33 santim ofsayt. Ama bir golden daha fazlasını oyun olarak hak ettiklerini vurgulamak lazım. Golcüleri Jahovic olsaydı, durum farklı olabilirdi.

BEŞİKTAŞ’IN lig yarışında G.Saray derbisine kadar bir galibiyet serisine ihtiyacı var. Göztepe karşılaşması bunun ikinci halkasıydı. Çünkü bundan sonra puan kaybına tahammülü yok. Zaman zaman düşük tempoda oynamasının da mazereti var. Şampiyonlar Ligi dönüşünde bu tip maçları oynamak kolay değil.

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki