Babel'den Haberlere Olay Tepki!

Brezilya ekibi Flamengo'nun ilgilendiği Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel'in Siyah Beyazlı takımda kalmak istediği belirtildi.
Haberin yayılanma tarihi:13 Temmuz 2018, Cuma

Oyuncunun menajeri Babel'in Beşiktaş'ta kalacağını açıklarken tecrübeli futbolcu sosyal medya hesabından çıkan haberlere tepki gösterdi.

Flamengo’nun ilgilendiği Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel konusunda flaş gelişmeler yaşandı…

“GÖRÜŞMELER ASKIYA ALINDI”

Brezilya basınından Globo’da yer alan habere göre; Flamengo, Beşiktaş ile Ryan Babel’in transferi için 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma noktasına geldi. Ancak Beşiktaş’ın yeni taleplerinin ardından görüşmeler askıya alındı.

“BABEL, FLAMENGO’YU İSTEMEDİ”

Ayrıca Hollanda basınından De Telegraaf ise Ryan Babel’in Beşiktaş’tan ayrılmaya sıcak bakmadığını yazdı. Haberde; Beşiktaş’ın Flamengo’nun teklifine sıcak baktığı ancak Babel’in siyah beyazlı ekipte oynamaya devam etmek istediği bildirildi. Ryan Babel’in Beşiktaş’ta kalma tercihinde bulunmasında Hollanda Milli Takım’da yer almak isteğini önemli payı olduğu belirtildi.

MENAJERİ RESMEN AÇIKLADI

Ryan Babel’in menajeri Winnie Haatrech ise Hollanda basınına yaptığı açıklamada; “Babel, Flamengo’ya transfer olmayacak. İstanbul’da çok mutlu ve 1 yıl daha sözleşmesi var” ifadelerini kullandı.

RYAN BABEL’DEN PAYLAŞIM

Ryan Babel, Flamengo’ya transfer olduğu yönündeki iddialar üzerine bu paylaşımı yaptı ve haberlere tepki gösterdi.

Sözcü

Etiketler: Babel   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki