Babel'in Kaçış Planı!

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı, sezon sonu takımdan bedelsiz ayrılmanın hesaplarını yapıyor...
Haberin yayılanma tarihi:16 Kasım 2018, Cuma

Yeni sözleşme imzalamak için Siyah-Beyazlı kulüpten yıllık 3 Milyon Euronun üzerinde para talep eden Ryan Babel bir türlü anlaşmaya yanaşmıyor.

Tecrübeli oyuncuyu bedava kaybetmek istemeyen yönetim ise devre arasında yapılacak olası satışa sıcak bakıyor.

Beşiktaş'ın geçtiğimiz yaz transfer döneminde 8 Milyon Euro bonservis karşılığında göndermeyi planladığı Ryan Babel, bedava ayrılmak için tüm şartları zorlamaya başladı.

Hollandalı oyuncunun menajeriyle yeni sözleşme konusunda büyük sıkıntı yaşayan siyah-beyazlı yönetimin, Babel'in yıllık 3 milyon euronun üzerinde para istemesini manidar bulduğu aktarıldı.

Devre arası gelmeden Babel ile yeni sözleşme yapmak isteyen ancak menajerinin katı tutumu nedeniyle bu hedefine bir türlü ulaşamayan yönetim, Hollandalı oyuncuyu kadroda tutmaya çalışacak.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in mutlaka takımda kalması yönündeki isteği nedeniyle bu krizi çözmeye çalışan siyah-beyazlı idareciler, anlaşma sağlanamaması durumunda Babel'in bedelsiz olarak kulüpten ayrılmasını engelleyemeyecek. Menajerlerin Babel için bir süredir Brezilya ve Çin  kulüpleriyle görüştüğü bilen yönetimin, devre arasında bu futbolcuyu satma seçeneğini masada tuttuğu ifade edildi.

Sözleşme uzatılamaması durumunda devre arasında Babel ile yollarını ayırarak, para kazanmanın hesaplarını da yapan siyah-beyazlılar, aynı planı Ricardo Quaresma için de düşünüyor. Kulüpten sızan bilgilere göre 35 yaşındaki Portekizli yıldız da sezon sonunda ülkesine dönmenin hesaplarını yapıyor.

Serdar SARIDAĞ / Milliyet

Etiketler: Babel   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki