Babel'in Yerine 3 Aday!

Sarı kart cezası nedeniyle yarınki Bursaspor maçında görev alamayacak olan Babel’in yerine, Lens, Caner ya da Adriano’dan biri oynayacak...
Haberin yayılanma tarihi:01 Şubat 2018, Perşembe

Beşiktaş'ta, yarın deplasmanda oynanacak Bursaspor maçı öncesinde, takımın banko isimlerinden biri olan Babel'in yerine kimin oynayacağı merak konusu oldu.

Teknik direktör Şenol Güneş'in vazgeçmediği isimlerinden biri olan Hollandalı yıldız, sarı kart cezası nedeniyle zorlu karşılaşmada görev yapamayacak. Vagner Love ve Larin'in de takıma katılmasıyla eli hücum hattında güçlenen tecrübeli teknik adamın, Babel'in yokluğunda nasıl bir hücum hattı kuracağı kesinlik kazanmadı.

Alternatifler şöyle:

Babel'in yerine Lens'i oynatır, hücumda Love veya Negredo'ya şans verir, sağda ise Q7 ile maça başlar.

Babel'in yerinde Caner önde oynar, arkasında Adriano... Vagner Love veya veya Negredo hücumda, Q7 de sağda oynar.

Son haftalarda olduğu gibi Negredo'yu önde kullanır. Talisca'yı 'sahte-9' gibi oynatır. Q7'si sağda kullanır. Solda Lens, Vagner Love veya Caner ile başlar.

Türkiye Kupası maçında G.Birliği'nin 3-1 yenen Beşiktaş bu sezon itibariyle 40'ıncı maçına çıktı. Siyah-beyazlılar; 19'u lig, 9'u hazırlık, 6'sı Şampiyonlar Ligi, 5'i Türkiye Kupası ve 1'ü Süper Kupa olmak üzere çıktığı bu maçlarda rakip fileleri toplam 76 kez havalandırdı. 

Fotomaç

Etiketler: Babel   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki