Babel'le Örtülü Kapışma!

Babel, sözleşme uzatmadı ve gelecek sezon serbest kalıyor.
Haberin yayılanma tarihi:14 Temmuz 2018, Cumartesi

Beşiktaş 31 yaşındaki oyuncuya verilen 8.5 Milyon Euroluk teklifi değerlendirmek niyetinde.

Hollandalı ise menajeriyle birlikte bu sezonu tamamlayıp, imza parası almanın hesabını yapıyor.

BEŞİKTAŞ’TA başarılı bir dönem geçiren Babel’in sözleşmesi önümüzdeki sezon sona eriyor.

Siyah-Beyazlı takıma önceki sezon devre arasında gelen ve 1.5 yıllık sürede adeta yeniden doğan oyuncuya bir çok takımdan teklif var. Alıcılar arasında en iyi rakamı öneren Flamengo. Brezilya kulübü Beşiktaş’a taksitler halinde ödenmek üzere 8.5 milyon euro öneriyor. Siyah-Beyazlılar da paranın miktarı konusunda sorun çıkartmıyor ancak peşinat konusunda bir pazarlık durumu var. Yani anlaşmayı bozacak önemli bir pürüz yok. 

‘HOLLANDA’YA UZAK’ BAHANESİ

Ancak Hollandalı Ryan Babel ve menajeri Brezilya kulübüne gitmeye kesinlikle sıcak bakmıyor. Bahaneleri de, “Babel yeniden Hollanda Milli Takımı’nda oynamaya başladı. Brezilya’ya giderse bu şansını kaybeder” şeklinde. Beşiktaş’ın bu argümana karşı da elinde koz var. Çünkü Babel’i Hollanda ve Rusya’dan da isteyen kulüpler bulunuyor. Flamengo’nun önerdiği parayı vermeseler de teklifler gayet makul. Beşiktaş bunlardan birini de değerlendirmeye almaya sıcak. Ancak Babel, ‘Ben Beşiktaş’ta kalmak istiyorum’ diyerek gidişine itiraz ediyor. 

MESELE ‘TAMAMEN DUYGUSAL!’ 

Bu tablo iki taraf arasında yaşanan transfer gerilimini de açık bir şekilde gözler önüne seriyor. Babel, sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldığı için, süreyi tamamlamak ve sonra ayrılmak niyetinde. Çünkü 31 yaşında ve muhtemelen yapacağı son transferde masaya bonservisi elinde oturmak ve yüklü bir imza parası kazanmak istiyor. Beşiktaş ise son 1 sezonu kalan Babel’i satarak kasasına para koymak niyetinde. İki taraf arasındaki bu soğuk savaşın nasıl sonuçlanacağı ise henüz belli değil. Ryan Babel’in nihai kararı transfer için en belirleyici unsur olacak.

Akşam

Etiketler: Babel   Flamengo   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki