Barcelona İle Kıran Kırana Rafinha Pazarlığı!

Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı orta saha ile yıllık 3.3 Milyon Euroya el sıkıştı ama Barcelona engeline takıldı...
Haberin yayılanma tarihi:28 Ağustos 2019, Çarşamba

Kartal, Rafinha’yı makul bir bonservisle almak için resmi teklif yaparken, İspanyolların ise futbolcunun kontratını bir yıl uzattıktan sonra kiralamaya çalıştıkları ortaya çıktı.

Rafinha ile her konuda anlaşan Beşiktaş, İspanyol kulübüyle maddi konularda pazarlıklara devam ediyor.

Orta sahasını iki yeni yıldızla güçlendirmeye çalışan Beşiktaş, Rafinha için Barcelona ile kıran kırana pazarlık yapıyor.

26 yaşındaki Brezilyalı orta saha ile her konuda anlaşma sağlayan Siyah-Beyazlıların, İspanyol ekibiyle maddi konularda görüşmelere devam ettiği aktarıldı.

Başkan Fikret Orman’ın bir yıl sözleşmesi kalan Rafinha’yı makul bir bonservis karşılığında transfer etmek için Barcelona’ya teklif yaptığı belirlendi. Ancak İspanyollar, Orman’ın bu teklifini sürpriz biçimde geri çevirdi. Katalan ekibinin, Rafinha’nın sözleşmesini bir yıl uzattıktan sonra 6 Milyon Euro satış opsiyonuyla birlikte Beşiktaş’a kiralamak istediği ve bu konuda oyuncusunu ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.

Barcelona’nın girişimi karşısında geri adım atmayan Başkan Orman, yıllık 3.3 Milyon Euroya anlaştıkları Rafinha’yı bonservisiyle almak için ısrarlı olduklarını bildirdi.

Orman, N’Koudou’da olduğu gibi Brezilyalı oyuncunun olası satışından Barcelona’ya pay vermeyi de teklifi etti. Rafinha’yı sözleşmesini uzatmak için ikna etmeye çalışan İspanyol ekibinin birkaç gün içinde Beşiktaş’a kesin cevabını vereceği belirlendi.

Serdar SARIDAĞ / Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki