Başın Öne Eğilmesin

TARİHİ maç hezimetle bitti. Evet ancak bu sonucu getiren faktörleri gözden geçirmek gerek.
Haberin yayılanma tarihi:07 Aralık 2016, Çarşamba

Maç 1-0 devam ederken ve 11’e 11 oynanırken İskoç hakemin 29. dakikada Beck’e yapılan faülü vermeyip oyunu devam ettirmesi ve yerde yuvarlanan Alman futbolcunun penaltı yaptığına hükmedip kırmızı kartla oyundan atması maçı ve turu o anda bitiren bir skandal olarak tarihe geçti. Beşiktaş, 10 kişi kalıp maç 2-0’a gelince maç zaten o dakikada bitti. 10 kişi kalan Beşiktaş çözüldü ve bireysel hatalar ile fark arttı.
 
BU BİR HAKEM SKANDALI
 
BU hezimetin ilk nedeni adını bile zikretmeye gerek görmediğim İskoç hakemin maçı bitiren ve çözen 29. dakikadaki skandal kararıdır. 11’e 11, 1-0 devam etse bu maç bu noktaya gelmezdi. 2. neden Aboubakar’ın bile bile göz göre göre takımını 9 kişi bırakmasıdır. Tur gitmiş bundan sonrası sarı kartı varken topa vurması ve oyundan atılması arkadaşlarını saha içinde zor duruma itmektir. 
 
SON maça kadar Şampiyonlar Ligi’nde şansını devam ettirip Kiev’e namağlup giden Beşiktaş takımı böyle hakem rezaleti sonrası ağır bir yenilgi almıştır. Ancak kimse kimseyi suçlamasın, bu takımı bu noktaya bu oyuncular ve Şenol Güneş getirdi. Beşiktaş için önemli olan bundan sonra ayağa kalkmak ve hedeflerine devam etmektir. Hem de eskisinden daha güçlü bir şekilde.


Vatan / Güntekin Onay

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki