BAŞKAN ÇEBİ ''DORUKHAN MENAJERİNE ÇOK GÜVENMESİN!''

Beşiktaş'tan, flaş Dorukhan Toköz açıklaması...
Haberin yayılanma tarihi:24 Şubat 2021, Çarşamba

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Dorukhan Toköz Açıklaması Geldi

Siyah-Beyazlı takımla sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, yeni kontrat konusunda şimdiye kadar anlaşma sağlayamadı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündeminde olan genç oyuncunun menajerinden flaş bir hamle geldiği ortaya çıktı. Kara Kartal, Dorukhan Toköz konusunda son noktayı koydu.

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Dorukhan Toköz, takımda kalıp kalmayacağı konusu spor kamuoyunu meşgul etmeye devam ediyor.

Siyah-Beyazlı kulübün önerdiği ücreti düşük bulduğu için sözleşme imzalamayan Toköz için en yetkili ağız son sözünü söyledi. Başkan Ahmet Nur Çebi, kulübün ekonomik koşullarını ve takım oluşturdukları ücret dengesini korumaya devam edeceklerini belirterek, Dorukhan Toköz'e taviz vermeyeceğini söyledi. İşte o açıklamalar...

"DORUKHAN MENAJERİNE GÜVENİYOR"

Ajansspor'a konuşan Başkan Çebi, "Dorukhan menajerine güveniyor. Menajeri onu yurt dışına götüreceğini söylüyor. Bakın Beşiktaş, bir handır. Futbolcularsa yolcudur. Bunu iyi düşünmek ve tartmak lazım. Uzun vadeli bakmak gerekir meselelere. Benim kendisine önerdiğim teklif orada duruyor. Gelip imzalarsa ne ala, imzalamazsa da yolu açık olsun. İstediği parayı başkaları veriyorsa, gitsin alsın. Ben onu kesinlikle engellemem. Bizim vereceğimiz para belli. Oynarsa oynar, oynamazsa da oynamaz" dedi.

ÇEBİ'DEN CENK GÖNEN ÖRNEĞİ

Eski kalecileri Cenk Gönen'i de hatırlatan Çebi, "O da Beşiktaş'ı bıraktı. Galatasaray'a gitti forma giyemedi. Yurt dışına da gitti ama oradan da doğru düzgün oynayamadan geri döndü. Dorukhan, geçen sezon ağır bir sakatlık yaşadı. Bu sezon döndü ama hala da eski günlerine dönmüş görünmüyor" diye konuştu.

Beşiktaş, başarıya endeksli primler dahil, yıllık olarak yaklaşık 10 milyon lira önerirken Dorukhan Toköz, ise kendisine 15 milyon liralık teklifler olduğunu ileterek, bugüne kadar sözleşme imzalamadı. Fenerbahçe ve Galatasaray ile adı anılan milli futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs 2021'de sona erecek.

Geçen sezonun büyük bölümünü sakatlığı nedeniyle oynamadan geçiren Dorukhan Toköz, bu sezon da Sergen Yalçın'ın bankoları arasına girebilmiş değil.

25 yaşındaki orta saha oyuncusu, Süper Lig'de 10'u ilk 11 olmak üzere 19 maça çıktı ve 3 asist yaptı. Toköz, Türkiye Kupası ve Avrupa maçlarıyla birlikteyse 23 maça çıktı ve bunların 13'ünde ilk 11'de şans buldu. 1218 dakika süre alan Dorukhan Toköz'ün maç başı ortalama süresi 52 dakika oldu.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki