BAŞKAN ÇEBİ MÜSAADE İSTEYEREK DİVAN KURULU TOPLANTISI KONUŞMASINI YARIDA KESTİ!

Beşiktaş'ta 2022 yılının son olağan divan kurulu toplantısında Siyah Beyazlı kulübün Başkanı Ahmet Nur Çebi, açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:03 Aralık 2022, Cumartesi

'Kendimi Frenliyorum!'

"O kadar konu var ki konuşacak Engelli Takımımız için etkinlikte bulunacağım özür diliyorum. Çok garip bir divan toplantısı oldu sayın başkan benden yaşca büyük olduğu için kendimi frenliyorum. Konuşulanlar çok ağırdı. Engin Baltacı yanına giderek konuştu. Manevi anlamda şahsi ve kişisel tavırlar koyarak kavga ederek bir yere varamayız. birlik ve beraberlik yılı dedim ama olmadı. Yüz yüze konuşuruz sayın Divan Kurulu'nun ikinci başkanı olarak aramasından neden rahatsızlık duydu bilmiyorum.

Beşiktaş'ın Çocuğu İtirazı

Disiplin konusunda tek bir şey söyleyeceğim tüzüğümüzü okuyun. Cezayı alan kişi kendi istersen divan kuruluna taşır yönetimin yetkisinde değil.  O gün Şenol Güneş buradan gönderildi. Hocamız ile ilgili konuşmaya gerek yok. Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın çocuğu diye itiraz etmişler Trabzon'un çocuğu deyince itiraz etmediniz buna mı ediyorsunuz. Ben beş tane hoca göndermedim. Taraftarın gönlündeki hocayı getirdik Sergen hocayı durdurduk kendi gitmek istedi. Önder Karaveli altyapı hocasıydı. Şenol Güneş beşinci hoca diyorsunuz.

Burayı Yönetecek Adam Yok Burada Demek Hoş Değil

3 sene evvelini hatırlatayım. Elektrik sorunu vs., 6 aylık maaş ödenmemişti, borçsuzluk yazıları yoktu. Bu süreci, cebimizdekini koyarak. Kefalet vererek ayakta tutmaya çalıştım. Burayı yönetecek adam yok burada demek hoş değil.

Ethem Sancak Konusu...

Disiplin konusunda tek bir şey söyleyeceğim tüzüğümüzü okuyun. Cezayı alan kişi kendi istersen divan kuruluna taşır yönetimin yetkisinde değil. 

Bu Abesle İştigal Açıklamayı Kınıyorum

Divan Başkanı Tevfik Yamantürk'ün "Komşuluk da yapmak istemeyiz. Allah korusun akraba da olmak istemeyiz" sözlerine Çebi "Ben kimseyle ortaklık yapmayı düşünmüyorum. Kimseyle de komşu olmayı düşünmüyorum. Bu abesle iştigal açıklamayı kınıyorum."

Pandemi Döneminde 4 Tane Kupa Geldi

''Kolum kırıldı, 3 kere kovid oldum. Herkes evinde oturduğu zamanlarda ben buralarda mücadele ettim. Eleştiriye varım. Hakaret yemek, aşağılanmak önemli değil diyemezsin.

Müsaadenizle Buradan Şu An İçin Gitmek İstiyorum

''Çok fazla konu var ancak müsaade edin, çok yorgun ve kötü bir divan kurulu geçiriyorum. Müsaadenizle ben buradan şu an için gitmek istiyorum. Çünkü hiç hoş olmayan bir tarzla başlayan konuşmayla, bu ortamın bu hale gelmesi Beşiktaş'a yakışmamıştır.''

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki