BAŞKAN ÇEBİ'DEN TRANSFER AÇIKLAMASI!

Bodrum Beşiktaşlılar Derneği, ilçede faaliyet gösteren bir mekanda çok sayıda taraftarın katılımıyla şampiyonluk kutlaması yaptı...
Haberin yayılanma tarihi:27 Temmuz 2021, Salı

KONUŞMA YASAĞI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen şampiyonluk kutlamasında transfer konusunda açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Transferler gizli yapılır. Transfer bittiği gün açıklanır. Transferin daha evvel konuşulması kesinlikle kulübümüze ve o işe zarar verir.” diye konuştu.

Teixeira İlgisi Bunattı...

Taraftarlar, son günlerde adı Siyah Beyazlı kulüple anılan Alex Teixeira'nın transfer edilmesini isteyerek “Başkan bize Alex'i getir” tezahüratları yaptı. Başkan Çebi, taraftarların bu çağrısına verdiği esprili yanıtlarla taraftarı güldürdü. Başkan Çebi, şunları söyledi: ''Ben dışarıda gezerken, dolaşırken gelen bütün Beşiktaşlı arkadaşlar sadece transfer soruyor. Adam şöyle geliyor, ‘Alex'ten ne haber'. Ya diyorum ki ‘arkadaş bir nasılsın de, bir günaydın de'. Biz de Alex'ten aşağı değiliz, ayağımız var. Belki biz de bir şey yaparız. Neyse hepsi şaka bunların. Transferler, gizli yapılır. Transfer bittiği gün açıklanır. Transferin daha evvel konuşulması kesinlikle kulübümüze ve o işe zarar verir. Onun için o konuda hoşgörü rica ediyorum. İkincisi covid var, sarılın, sarılın da biraz da uzak durun. Yani olabildiği kadar. Onu sizden rica ediyorum.

Birlik-Beraberlik Vurgusu

Geceye katılan kadınlara ayrıca teşekkür eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Öncelikle buradaki hanımefendilere Beşiktaşlı oldukları için erkeklerden 10 kat daha teşekkür ediyorum. Şampiyonlukları birlik ve beraberlik olmadan gelmiyor. Ne hoca ne futbolcu, ne başkan ne yönetici. Ancak ve ancak herkes bir araya geldiğinde bunu başarabilirsiniz sevgili arkadaşlarım. 1-2 kişiyle hiçbir şey olmaz. Onun için burada o başarıda katkısı olan teknik kadromuza, Sergen hocamıza, yöneticilerimize ve çalışanlarımıza, Ümraniye'de çalışanlarımıza, statta çalışanlarımıza buradan tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum, kendilerinin çok emekleri var.” dedi.

İHA

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki