Basketbol Restorantlarda Kurtarılmıyor Teyze Oğlu

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 19. haftasında İstanbul Bş. Bld. ile karşılaştı. İBB maçı 74-69 kazandı.
Haberin yayılanma tarihi:28 Şubat 2016, Pazar

Siyah-Beyazlılar Cebeci Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya; Nate Wolters, Engin Atsür, Tremmell Darden, Maciej Lampe ve Lamont Hamilton ilk 5’iyle başladı.  

 
Karşılaşmadaki ilk sayıları Maciej Lampe’nin asisti sonrasında Engin Atsür ile geldi. Maça 2 ekipte tempolu girdi ve erken atış tercihlerinde bulundu. İBB maçın başında geçiş oyunlarıyla etkili oldu ve yakaladığı seriyle öne fırladı. Çeyreğin ortalarına gelinirken siyah-beyazlılarımız hücumda basit top kayıpları yaptı. Çeyreğin son bölümünde ekibimiz hücumda tıkandı ve kötü bir yüzde ile oynadı. İBB ilk çeyreği 19-8 önde tamamladı.
 
2. çeyrekteki ilk sayılar Lamont Hamiliton’ın pota altından bulduğu isabetle geldi. Rakibimiz bu çeyreğe alan savunması yaparak girdi. Çeyreğin başında uzunumuz Maciej Lampe’nin alçak post oyunlarıyla skor ürettik. Çeyreğin ortalarına gelinirken İBB’nin oyun üstünlüğü devam etti. Siyah-beyazlılarımız ilk yarının son bölümünde Maciej Lampe-Cenk Akyol ikilisiyle ritim buldu ve 14-2’lik bir seri yakalayarak geri geldi. İlk yarı 31-31 eşitlikle sonuçlandı.  
 
Beşiktaş 3. çeyreğe oldukça ritimli girdi. Çeyreğin başında Lamont Hamilton ve Cenk Akyol ikilisi arka arkaya 3 sayılık isabetler buldu. Çeyreğin ortalarına gelinirken maçtaki tansiyon arttı ve gardımız Randy Culpepper 2 teknik faul alarak diskalifiye edildi. 3. çeyrek itibariyle ekibimiz hücumda daha akıcı bir oyun sergiledi ve yüksek bir atış yüzdesiyle oynadı. Çeyreğin son bölümünde karşılıklı isabetler geldi. Siyah-beyazlılar final periyoduna 61-59 önde girdi.

 
Final periyoduna Engin Atsür’ün 3 sayılık isabetiyle başladık. Final periyodunun başında oyundaki tempo düştü ve savunmalar sertleşti. Siyah-beyazlılarımız oyunun bu bölümünde İBB’nin dengesini bozmak için eşleşmeli bir alan savunmasına döndü. Çeyreğin ortalarına gelinirken oyundaki denge bozulmadı. Maçın son bölümünde gardımız Nate Wolters önderliğinde oyunu itmeye çalıştık. Rakibimiz ise Sean Armand-Malcolm Armstead ve Jaka Klobucar üçlüsüyle üretti. Ekibimiz maçın kırılma anlarında savunmada basit hatalar yaptı ve kolay sayılar yedi. Maçın sonunu daha iyi oynayan İBB karşılaşmayı 74-69 kazandı.
 
Beşiktaş'ta; Lamont Hamilton 18 sayı, 7 ribaund, 2 asistle, Maciej Lampe 13 sayı, 14 ribaundla, Nate Wolters 12 sayı, 2 ribaund, 7 asistle mücadele etti. 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki