BATMAYAN GÜNEŞ!

Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’uncu yıldönümü. O’nun çağdaş, demokratik Türkiye vizyonunun değeri her geçen gün daha iyi anlaşılıyor.
Haberin yayılanma tarihi:10 Kasım 2017, Cuma

MİLYONLAR ANIYOR

Türk halkı, modern Türkiye’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, saygı ve büyük özlemle anıyor. Her 10 Kasım’da olduğu gibi Türkiye’nin dört bir yanından; inançları, görüşleri farklı 7’den 70’e yüz binlerce yurttaş, Ata’yı anmak için bugün Anıtkabir’e akacak.

SAYGIN BİR LİDER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Kasım için mesaj yayınladı: “Gazi Mustafa Kemal, önderlik ettiği istiklal mücadelemiz, elde ettiği eşsiz zaferler ve milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirerek kurduğu Cumhuriyetimiz ile tüm dünyanın takdirini kazanmış kahraman bir asker, saygın bir liderdir.”

Atatürk’ün Cumhuriyet öncesi ve sonrasına ilişkin az bilinen fotoğrafları ile bazı belgeler gün yüzüne çıktı. Genelkurmay Askeri Tarih ve Stratejik ETÜT (ATASE) Daire Başkanlığı arşivlerinden derlenen 25 fotoğraf ve bazı belgeler, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında Anadolu Ajansı ile paylaşıldı.  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki