Beck'in Parası Vida'ya!

Beck’i 2.5 milyon Euro’ya Stuttgart’a satan Beşiktaş, buradan gelen paranın tamamını Vida’da kullanacak.
Haberin yayılanma tarihi:01 Eylül 2017, Cuma

Dinamo Kiev’e yapılan 1.5 milyon Euro’luk ilk teklif artırılırken, 8 Eylül’e kadar bu işin bitmesi bekleniyor.

Negredo, Medel, Lens ve Pepe... Yaz transferinde önemli yıldızları kadrosuna katan Beşiktaş, Domagoj Vida için de geri sayımda. Uzun süredir Hırvat stoperi kadrosuna katmaya uğraşan Siyah-Beyazlılar, Andreas Beck’i sattıktan sonra çalışmaları iyice hızlandırdı. Alman futbolcuyu Stuttgart’a göndererek, 2.5 milyon Euro’luk gelirin sahibi olan Beşiktaş, bu rakamın tamamını Vida’da kullanma kararını aldı.

Geçen hafta son teklifini 1.5 milyon Euro olarak yapan Kartal, Beck’in ardından bu teklife 1 milyon Euro’luk zam uyguladı. Vida ile Ocak ayından itibaren geçerli olmak üzere 4 yıllık ön protokol imzalayan Beşiktaş, oyuncu cephesinde hiçbir sorun yaşamıyor. Dinamo Kiev de her ne kadar tok satıcı rolünü üstlense de, Aralık ayında sözleşmesi bitecek Vida’yı mutlaka satmak istiyor.

Güneş’in aklı onda

Transferde tüm kozlar Siyah-Beyazlılar’ın elinde bulunurken, 8 Eylül’e kadar Vida konusunda resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. Teknik direktör Şenol Güneş de başarılı futbolcunun gelişini dört gözle bekliyor. Vida bu sezon çıktığı toplamda 10 resmi maçta 1 gol atarken, 900 dakika Dinamo Kiev formasını terletti.  

Fanatik

Etiketler: Vida   Transfer   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki