B.E.F.A.M RUHU GERİ DÖNDÜ!

Beşiktaş eski yönetim kurulu üyesi Sinan VARDAR ve arkadaşlarının kurduğu ve daha sonra Yıldırım DEMİRÖREN zamanında kapatılan Beşiktaş Futbol Araştırma Merkezi (BEFAM) ekibi, son dönemlerde BJK Personel ve sporcularının zor durumlarına duyarsız kalmadı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Nisan 2020, Cuma

ALT YAPIYA 100 KOLİ ERZAK 

Bir dönem Beşiktaş alt yapısında ‘Devrim’ yapan ve Süper Lig başta olmak üzere yüzlerce oyuncuyu profesyonel olarak Futbol Dünyasına kazandıran B.E.F.A.M ekibi, BJK Alt yapı ve birçok sporcuya Ramazan ayında 100 Koli erzak dağıtma kararı aldı.

BEŞİKTAŞ FUTBOL ARAŞTIRMA MERKEZİ EKİBİ HİÇ DAĞILMADI

Aralarında BJK Eski yönetim kurulu üyesi Sinan VARDAR, Beşiktaş Belediyesi Meclis Başkanı Hasan BOZKURTER, Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz TUNCEL ve Kongre üyeleri Şenol ERKULOĞLU, Bilal ÖZDOĞAN, Varucan Faruk ÇAKIR gibi isimler kendi aralarında para toplayarak önümüzde ki günlerde hazırlanan erzak kolilerini yetkililere teslim edeceği öğrenildi. Yıldırım DEMİRÖREN zamanında kapatılan B.E.F.A.M ekibinin, yıllardır birbirlerinden kopmadığı ve zaman zaman düzenlenen toplantılarda bir araya geldiği gelen bilgiler arasında.

DUYDUK MU?
ÖZEL HABER

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki