Benfica ''Talisca'yı Bırakmıyoruz!''

Benfica’nın ‘Talisca’yı satalım’ ısrarı sürüyor ama Beşiktaş yanaşmıyor.
Haberin yayılanma tarihi:14 Şubat 2018, Çarşamba

Brezilyalı yıldıza Çin'den yeni teklifler gelmesi üzerine Portekiz kulübü bir kez daha Siyah-Beyazlıların kapısını çaldı. Ancak aldığı cevap değişmedi: Sezon sonuna kadar bizimle...

'ın sezon sonuna kadar kiralık sözleşmesi bulunduğu Anderson Talisca için geçtiğimiz ay Çin Ligi ekibi Changchun Yatai'den 30 milyon Euro civarında teklif gelmiş ancak bu transfer Siyah-Beyazlı yönetimin engeline takılmıştı… 

Başkan Fikret Orman ve ekibi, sözleşme gereği pay alma hakkına sahip olmalarına rağmen, Brezilyalıyıldızın kulübü Benfica'yı geri çevirmişti… Aradan geçen süreçte Talisca'ya Çin ilgisinin devam ettiği ve bu nedenle Portekiz kulübünün Beşiktaş'ın kapısını bir kez daha çaldığı ortaya çıktı.

'PARA BİZİM İÇİN İKİNCİ PLANDA'

'nın transferden payı yükseltme teklifini değerlendiren yönetimin, "Hem Avrupa hem de Türkiye'de çok kritik süreçten geçiyoruz. Böyle bir durumda parabizim için ikinci planda" cevabını ilettiği öğrenildi. Talisca da yakın çevresine "Daha yaşım 24, kariyerimin başındayım. Çin'e gitmek istemiyorum" dediği gelen bilgiler arasında.

PAMUK ELLER CEBE

Talisca'nın bonservisinin alınmasını isteyen bir Beşiktaş taraftarı, dükkanının önüne bunun için bir para kutusu koydu. Esnaf, toplanacak parayı kulübe yollayacağını söyledi.

Sabah

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki