Benfica'dan Talisca Açıklaması!

Benfica İletişim Direktörü Luis Bernardo, Talisca'ya Çin'den teklif geldiği haberlerini yalanladı.
Haberin yayılanma tarihi:16 Aralık 2017, Cumartesi

Açıklamada, Brezilyalı yıldızın 2017-18 sezonunun sonuna kadar formasını giymekte olduğu Beşiktaş'ta kalacağını, Siyah-Beyazlı kulübün satın alma opsiyonunu Mayıs ayının sonuna kadar kullanma hakkının olduğu, aksi halde Talisca'nın yeniden Portekiz'e döneceğini bildirildi.

Skorer'in haberine göre Benfica İletişim Direktörü Luis Bernardo tarafından yapılan açıklamada, 23 yaşındaki yıldız için Benfica yönetimine gelen herhangi bir teklifin olmadığı kaydedildi.

Luis Bernardo, Talisca iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada,

"Şu ana kadar söylenen bütün haberler asılsızdır. Talisca sezon sonuna kadar siyah beyazlı takımda oynamaya devam edecektir. Bir teklif olduğu zaman bunu basınla da paylaşmaya çalışacağız." dedi. 

Siyah-Beyazlı takımda mutlu olduğunu yaptığı her açıklamada dile getiren ve Portekiz'e geti dönmemek adına Başkan Fikret Orman ile bir görüşme yaparak bonservisini almalarını talep eden Talisca'nın, kariyerine Çin'de devam etme gibi bir planının olmadığı belirtildi. Beşiktaş'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde elde ettiği başarıda büyük katkısı olan Brezilyalının, takımda kalarak, siyah-beyazlıları bir üst tura çıkarmak adına elinden geleni vermeye dair teknik heyetine söz verdiği de yine öne sürülen bilgiler arasında.

CnnTürk

Etiketler: Talisca   Benfica   Çin   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki