Bernard Mensah Kartal Oluyor!

Beşiktaş, Kayserispor forması giyen Bernard Mensah'ın transferini bitiriyor...
Haberin yayılanma tarihi:07 Aralık 2019, Cumartesi

25 yaşındaki oyuncu, Adebayor'un takımdan ayrılmasının ardından Kayserispor yönetimiyle görüşerek Beşiktaş'a gitmek istediğini belirtti.

Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Bernard Mensah transferinde sona yaklaştı. Ajans Beşiktaş'ın haberine göre İstanbul'da oynanan Beşiktaş-Kayserispor maçının öncesinde iki takımın yedikleri yemekte konu masaya yatırılırken, siyah-beyazlı ekibin yöneticileri, "Mensah ile yakından ilgileniyoruz. Eğer siz de uygun görürseniz kadromuza katmak isteriz. Ayrıca Abdullah hocamız Nurettin ile yakından ilgileniyor. Nurettin için de ciddiyiz." dediler.

"MÜSAADE EDERSENİZ GİTMEK İSTERİM"

Kayserispor ekibinin yöneticileri ise "Mensah konusunu oyuncu ile görüşüp size bildireceğiz. Nurettin ise genç bir oyuncu. Bu konuda Bülent hocamızdan bir rapor isteyelim." şeklinde cevap verdiler. Bu görüşmenin ardından Mensah ile görüşerek Ganalı oyuncunun görüşlerini soran sarı-kırmızılı yöneticiler, "Adebayor ayrıldı. Takımda çok anlaşacağım biri kalmadı. Takımın hedefleri de çok yukarılar değil. Müsaade ederseniz gitmek isterim" cevabını aldılar.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki