Beşiktaş 1 İleri 1 Geri!

Sezona 2’de 2 ile başlayan Beşiktaş son 6 haftada hayal kırıklığı yaşadı...
Haberin yayılanma tarihi:09 Ekim 2018, Salı

Sadece 2 kez kazanan Siyah-Beyazlı takım, 1 yenilgi ve 3 beraberlikle 9 puan bıraktı.

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Atiker Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş, bu sezon istikrar problemi yaşıyor.

Lige iyi başlayan ve üst üste 2 galibiyet alan siyah-beyazlı ekip, sonraki 6 haftada ciddi puan kayıplarına engel olamadı.

Sezonun ilk iki haftasında Akhisarspor’u 2-1 ve Erzurumspor’u 3-1 yenen Kartal, 3. haftada evinde Antalyaspor’a 3-2 mağlup oldu. Sonraki maçta Bursaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Malatyaspor’u 2-1 yendikten sonra Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak istikrarsız görüntüsünü sürdürdü.

Fenerbahçe karşısındaki puan kaybının ardından Kayserispor’u 2-0 yenmeyi başaran Kartal, 8. haftada Konyaspor ile 2-2 berabere kalarak puan kayıplarının devamına engel olamadı.

Ligin son 6 haftasında ciddi düşüş yaşayan Beşiktaş, bu süreçte sadece 9 puan toplayabildi. Söz konusu maçlarda rakiplerine 2 kez üstünlük sağlayabilen siyah-beyazlı takım, 3 karşılaşmayı ise beraberlikle tamamladı. Ligdeki ilk mağlubiyetini de son 6 hafta içinde alan Beşiktaş’ın puan kaybı şimdiden 9’a çıktı.

Milliyet

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki