Beşiktaş 2 Mezokövesd-Zsory 0

Beşiktaş hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Macaristan takımı Mezokövesd-Zsory'i 10. dakikada Adem Ljajic (p) ve 25. dakikada Atiba Hutchinson'ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti...
Haberin yayılanma tarihi:08 Ocak 2020, Çarşamba

Beşiktaş bir sonraki hazırlık maçında 10 Ocak Cumartesi günü TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu ile karşı karşıya gelecek.

Abdullah Avcı karşılaşmaya as oyuncuların çoğunlukta olduğu kadro ile başlarken; Karius, Rebocho, Vida, Ruiz, Caner, Atiba, Elneny, Lens, Ljajic, Boyd ve Umut Nayir'den oluşan kadro ilk yarıda üstün bir futbol sergiledi.

Siyah Beyazlılar özellikle Atiba'nın yönlendirdiği ataklarla 25'inci dakikada 2-0'ı yakaladı.

İlk gol penaltıdan 10'uncu dakikada Ljajic'ten gelirken, skoru 2-0 yapan golü Beşiktaş'ın bu sezon en çok takdir edilen oyuncusu Atiba Hutchinson attı. Beşiktaş ikinci devreye Boyd ve Rebocho dışında tüm oyuncuları değiştirerek başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen bu yarıda gol olmayınca karşılaşma Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Bugün Antalya'ya gelen başkan Ahmet Nur Çebi, karşılaşmanın ikinci devresini yöneticiler Erdal Torunoğulları ve Emre Kocadağ ile birlikte seyretti.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki