Beşiktaş 2 Transfer Daha Yapacak!

BEŞİKTAŞ, transfer listesindeki isimlerin sayısını azalttı...
Haberin yayılanma tarihi:19 Ocak 2019, Cumartesi

Sağ bek için Bartosz Bereszynski ve Douglas'ın kulüpleriyle; sol açık için ise Marco Pjaca ve Yevhen Konoplyanka'nın kulüpleriyle görüşmeler sürüyor.

En az ikisi Beşiktaş'ın yolunu tutacak...

Medel Giderse Yerine Djedje Gelecek 

İtalyan basını Beşiktaş’ın Juventus’ta forma giyen Marko Pjaca transferi için devreye girdiğini yazdı. Labaroviola sitesinin haberine göre ise Juventus’un tek bir şartı var. Juventus yönetimi, Fiorentina ile olan kiralık sözleşmesini feshederek Pjaca’yı Beşiktaş’a kiralamaya sıcak bakarken, bunun için satın alma zorunluluğu şartı sundu. Beşiktaş'ın ilgilendiği Pjaca'nın transferi için Serie A ekiplerinden Genoa da devreye girdi.

Medel Giderse Djedje

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Gary Medel'e teklif yağıyor. West Ham United, Watford, Burnley gibi ekiplerin teklifleri 6 milyon euro'ya kadar yükseldi. Kartal, Şili'li yıldızı sezon sonuna kadar tutmak istiyor. Yaz transfer döneminde satılırsa yerine Ankaragücü formasıyla parlayan Djedje düşünülüyor. Kartal'ın, Fildişi Sahilli oyuncuyla prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Sağ Bek Arayışı Sürüyor

Sağ bek arayışlarını sürdüren Siyah-beyazlı ekibin Bartosz Bereszynski için Sampdoria'yla Douglas için ise Barcelona ve Sivasspor'la görüşmeleri sürüyor.

İspanya'dan Sürpriz Transfer Gelebilir

Real Betis geçtiğimiz günlerde 18 yaşındaki Meksikalı yıldız kanat oyuncusu Diego Lainez'i 14 milyon Euro'ya renklerine bağlarken kadrosundaki iki sol kanattan birini elden çıkarmak için harekete geçti. Milliyet'in haberine göre; Bu durumu fırsata çevirmek isteyen Beşiktaş vakit kaybetmeden İspanyol ekibinin kapısını çaldı. İspanyol Cristian Tello ve Japon Takashi Inui'yi kadrosunda tutan Real Betis ile temasa geçen siyah-beyazlıların bu oyunculardan birini satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istediği aktarıldı.

Konoplyanka'da imza yakın

Babel'in yerini doldurmak isteyen Beşiktaş, Schalke'de yeterince forma şansı bulamadığı için ayrılmak isteyen Konoplyanka'ya yıllık 2.5 milyon euro önerdi. Konoplyanka ise Beşiktaş'tan yıllık 3 milyon euro maaş istiyor. Tarafların pazarlıkları sürüyor.

CnnTürk

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki