Beşiktaş 86 B. Münih 79

Beşiktaş Sompo Japan, Slovenya kampındaki 2. hazırlık maçında B. Münih'i 86-79 mağlup etti.
Haberin yayılanma tarihi:10 Eylül 2017, Pazar

Siyah - Beyazlılar karşılaşmaya; Ryan Boatright, DJ Strawberry, Jon Diebler, Earl Clark ve Augusto Lima beşiyle başladı. 

İlk çeyreğin ilk dakikalarında iki ekip de boyalı alanda etkili olmaya çalıştı. Karşılıklı basketlerle devam eden bölümü takımımız 22-20 geride tamamladı. Mücadelenin 2. çeyreğinde dış atışlarda etkili olan Beşiktaş çok kez de serbest atış çizgisine gitti.

Karşılaşmanın ilk devresi 46-46 eşitlikle sona erdi. 

2. yarıya Beşiktaş Sompo Japan Takımı; Ryan Boatright, Muratcan Güler, Jon Diebler, Kyle Weems ve Augusto Lima beşiyle çıktı. 

Bu çeyrekte rakibine üstünlük kurmayı başaran ve oyunun kontrolünü ele alan takımımız, savunmada da etkili performans gösterdi ve son bölüme 69-62 önde girdi. 

Son bölümde de oyunun kontrolünde elinde tutan ve Ryan Boatright ile arka arkaya basketler bulan Beşiktaş bir ara farkı çift hanelere çıkarmayı başardı. Beşiktaş Slovenya kampındaki 2. hazırlık maçından 86-79 galibiyetle ayrıldı. 

Mücadelede en skorer olan oyuncu 19 sayı ve 10 ribaundla oynayan Augusto Lima olurken onu; 15'er sayıyla Ryan Boatright ve Earl Clark, 10 sayıyla da Jon Diebler takip etti. 

Bjk.com

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki