Beşiktaş Almanya'yı Tarıyor!

Spor Toto Süper Lig'i 3'üncü sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne doğrudan katılma hakkı kazanan Beşiktaş, Almanya'ya çıkarma yaptı...
Haberin yayılanma tarihi:26 Haziran 2019, Çarşamba

Güven Yalçın gibi genç ve yetenekleri takıma katmak isteyen Siyah-Beyazlılarda 6 isim yakından takip ediliyor.

Daha önce Manchester City'nin de istediği 19 yaşındaki genç futbolcu ise kadroya katılacak.

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın istekleri doğrultusunda kadroya yıldız isimler katılacak. Beşiktaş, kadroya direk katkı yapacak oyuncuların yanı sıra Siyah-Beyazlılar genç oyuncuların da transferine büyük önem veriyor. Kartal'ın scout ekibi Avrupa'nın birçok bölgesinde genç oyuncu avında.

Ekip Almanya'da İse 6 İsmi Yakın Takibe Almış Durumda

Güven Yalçın modeli gibi genç ve maliyeti düşük oyuncuları kadrosuna katmayı planlayan Beşiktaş'ta, bir isim üzerine yoğunlaşıldı. Daha önce Manchester City tarafından da transfer teklifi alan genç yıldızın yakında Beşiktaş forması giyeceği iddia edildi.

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Leverkusen U19 takımından 150 Bin Euro karşılığında transfer ettiği Güven Yalçın modelinin devamını bu yaz transfer döneminde getirecek. Siyah-Beyazlı yönetim, Avrupa'da alt yapılarda oynayan 6 gurbetçi futbolcuyu yakın markaja aldı. Bu futbolcular içinde Kartal'ın en beğendiği isim ise Bochum U19'dan Okan Yılmaz. Yönetim, sağ ve sol açık olarak oynayabilen Okan Yılmaz'ı kısa süre içinde kadrosuna katacak.

TAM BİR TAKIM OYUNCUSU

Türk ve Alman alt yapı milli takımlarında forma giyen Okan Yılmaz'ı uzun süredir takip eden ve çok beğenen Beşiktaş scoutları, oyuncu için hazırladıkları raporda, "Gol vuruşlarında, oyun okumada ve ikili mücadelelerde başarılı. İnisiyatif almayı seviyor. Sonuca gider ama bencil değil. Tam bir takım oyuncusu. 2 sene önce Manchester City istedi ama anne ve babası yanlarından ayrılmasını doğru bulmadı" ifadelerine yer verdi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki