BEŞİKTAŞ ALT YAPIDA DEVRİM YAPMAYA HAZIRLANIYOR!

Beşiktaş'ın geleceği Mehmet Ekşi'ye teslim edilecek...
Haberin yayılanma tarihi:27 Mayıs 2020, Çarşamba

Beşiktaş yönetimi, gelecek sezon altyapıyı da Ümraniye'ye taşımanın planlarını yaparken, yönetiminde de değişime hazırlanıyor.

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, geleceğe yönelik bir hamle başlatmak üzere altyapıya koordinatör yapmayı istediği Mehmet Ekşi ile sözleşme aşamasına geldiği öğrenildi.

Koronavirüs Engeline Takılmıştı

80'li yıllarda Beşiktaş formasını giyen ve 2002'den 2008'e kadar 6 yıl kulüpte altyapının başında yer alan Ekşi, böylece uzun yıllardan sonra yeniden yuvaya dönecek. A takım teknik direktörü Sergen Yalçın da Ekşi ile çalışmak istiyor. Başkan Çebi'nin çok daha önce planladığı ancak koronavirüs nedeniyle ertelenen bu altyapı operasyonu, liglerin yeniden başlamasıyla hayata geçirilecek.

Genç ve Düşük Bütçeli Takım

Artık maksimum 300-400 Bin Euro'lara oynayacak bir takım kurmak isteyen Çebi yönetimi, ağırlığı altyapıya verecek. Bu anlamda özellikle yerli oyuncu veri tabanı iyi olan 67 yaşındaki Ekşi'nin tecrübesinden de faydalanmak istiyor.

Ekşi, teknik adam değişikliklerinde oluşan boşluklarda zaman zaman A takımın başında da görev almıştı. Bir zamanlar büyük umutlar bağlanan Batuhan Karadeniz, Ekşi'nin yönettiği dönemdeki altyapının oyuncusuydu. Ekşi, son olarak 2009 yılında Sarıyer'in  teknik direktörlüğünü üstlenmişti.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki