Beşiktaş 'Altın Çağ'a Dönüyor!

Ekonomik kriz içerisinde olan futbol kulüpleri bir yandan yeni kaynaklar ararken diğer yandan da ellerinden giden sponsonlarların yerine ...
Haberin yayılanma tarihi:31 Mayıs 2020, Pazar

Ekonomik kriz içerisinde olan futbol kulüpleri bir yandan yeni kaynaklar ararken diğer yandan da ellerinden giden sponsonlarların yerine yenilerini bulmaya çalışıyor. 

Beşiktaş da Galatasaray da gelecek sezona yeni forma göğüs sponsoruyla başlamak zorunda. İki kulüp de arayışlarını yoğunlaştırdı. Bu noktada Beşiktaş, önemli bir adım attı. Vodafone'un gelecek sezon yola devam etmeyeceğini açıklamasının ardından Siyah Beyazlılar, formasının sırtında yer alan Beko'yu göğsüne almak için girişimlerde bulundu. Ve bu konuda iş büyük ölçüde imza aşamasına geldi.

100. Yılda da O Vardı

Metin-Ali-Feyyaz'dan 100. yıldaki şampiyon kadroya kadar yıllarca Beşiktaş'ın göğüs sponsorluğunu yapan Beko, taraftarın da çok sevdiği bir marka. 'Beko reklamlı Beşiktaş formaları' taraftarlar arasında ayrı bir öneme sahip, çünkü bu forma 'altın yılları' çağrıştırıyor. Halen takımın başında bulan Sergen Yalçın'ın, kulübün 100. yılında Galatasaray'a attığı ve ünlü spiker Ercan Taner'in 'Sergen attı şampiyonluk geldi' sözüyle efsaneleşen golünde üzerindeki formada Beko yazılması da bir diğer anlamlı detay.

 

Ajansspor

Etiketler: BEKO   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki