BEŞİKTAŞ Arena'da Engelli Tribünü Çilesi

Vodafone Arena'nın tamamlanması ile yuvasına dönen Beşiktaş'ta stadın muhteşem görüntüsü taraflı tarafsız herkesi büyülerken, engelli taraftarlar için ayrılan kısım can sıkmaya devam ediyor.
Haberin yayılanma tarihi:10 Kasım 2016, Perşembe

Haber1903 ihbar bölümüne gelen bir e-mail, bu durumu gözler önüne serdi.

 İzmir'de yaşayan bir Beşiktaş sevdalısıyım. Aynı zamanda 111. blok, 26. sıradan kombine bilet sahibiyim. Bu sıra engelli taraftarlarımıza ayrılan yerlerin hemen önünde bulunuyor. Stadın açıldığı günden beri her maçta insanların ayakta maç seyretme alışkanlığı yüzünden bu yüreği Beşiktaş sevdasıyla dolu, hayatlarını bir tekerlekli sandalyeye mahkum yaşayan engelli arkadaşlarımız sorun yaşıyorlar. Biz elimizden geldiği kadar insanları oturmaları konusunda uyarsakta, empati yoksunu bazı insan müsveddeleri ile kavga edecek hale geldik. Statta görevli olarak çalışan arkadaşlar maç seyretmekle o kadar meşguller ki, bu insan müsveddelerini uyarmak bir yana boş bırakılması zorunlu olan merdiven boşluklarında ayakta maç izleyen taraftarları uyarmak konusunda bile hiçbir sorumluluk almıyor, görevlerini yapmıyorlar. Konu ile ilgili Kulübe bir e-posta gönderdim ancak geri dönüş bile yapmadılar. Facebook üzerinden Çarşı'ya ulaşmaya çalıştım, onlar da yoğunluktan dolayı es geçtiler diye düşünmek istiyorum.

Siz her gün binlerce Beşiktaş taraftarına ulaşan bir haber sitesi olarak bu konu ile ilgili gündem oluşturma gücüne sahipsiniz ve yardım ederseniz çok büyük bir iş yapmış olursunuz. En son çare olarak bir daha ki maçta görüntü kaydedip TFF ve UEFA'ya şikayette bulunmayı bile düşünüyorum. Her ne kadar canım Beşiktaş'ıma ceza aldırmak istemesem de insanlığım ve Beşiktaşlılığım bu yardıma muhtaç insanlara yardım etmemi söylüyor.

En kısa zamanda bu konu ile ilgili geri dönüş yaparsanız çok sevinirim.

Saygılarımla,

Haber1903

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki