Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: "Negredo Gidebilir Vida Bizimle"

Başkan Orman, transfer gündemini değerlendirdi. “Negredo şartlar oluşursa ayrılabilir, oluşmazsa bizim oyuncumuz, durum bu Domagoj Vida ise gitmek istemediğini söyledi; bizimle yoluna devam edecek”
Haberin yayılanma tarihi:24 Ağustos 2018, Cuma

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TRT Spor'daki "Gündem Futbol" programında, transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Negredo'nun takımdan ayrılıp ayrılmayacağıyla ilgili de konuşan Başknn Orman, "Negredo karekterli bir oyuncu, taraftar da seviyor. Şartlar oluşursa gidebilir, oluşmazsa bizim oyuncumuz, durum bu" diye konuştu. Başkan, kaleci transferi için de "Talisca, Tosic, Mitrovic ve Fabri gitti. Stoper aldık. Sonuçta 31 Ağustos'a kadar vaktimiz var" ifadelerini kullandı.

SATMAYACAĞIMI SÖYLEDİM

Domagoj Vida'nın durumuyla ilgili de açıklamalar yapan Fikret Orman şöyle devam etti: "Vida ile ilgili sürekli bir şeyler söylendi. Vida'yı satmak için almadığımızı ilk günden beri söyledik. İnanılmaz düzgün ve Beşiktaşlı bir çocuk. Vida, gitmek istemediğini on kez söyledi. Hatta bir yönetici üzerinden Vida, bana 'Başkan beni satmak mı istiyor?' diye sordu, 'Hayır' dedim. Bizimle yola devam edecek. Mantık çerçevesi içerisinde hareket etmeliyiz. Beşiktaş'ın parasını kesinlikle çarçur etmeyiz."


Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki