BEŞİKTAŞ BAŞKANI SİYASİ ÇALIŞMALARA KATILAMAZ!

Büyük Beşiktaş Yürüyüşü Platformu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Bolu'da Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayına destek vermek amacıyla gittiği ziyaret ile ilgili bir açıklama yayınladı...
Haberin yayılanma tarihi:27 Mart 2019, Çarşamba

Beşiktaş'ın Anayasası olan Tüzüğünün 6 Maddesinde de yer alan 'Kulüp, kesinlikle siyasetle uğraşmaz.' bölümünün altını çizen Büyük Beşiktaş Yürüyüşü üyeleri, Başkan Orman'ın bir an önce açıklama yapması gerektiğini vurguladı.

İşte O Açıklama;

Kamuoyunun Dikkatine,

Dün Bolu'da Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bolu Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayının Birlikte Yaptığı Ziyaretler Sosyal Medyada Paylaşıldı.

Bizler Beşiktaşlılar Olarak Bu Görüntülerin kullanılmasını Hayretler İçerisinde Takip Ettik.

Bir Spor Kulübünün Başkanının Siyasi Görüşü Olabilir Fakat Bunu Aleni Bir Şekilde Hele de Seçim Döneminde Beşiktaş Camiasını Kutuplaştırmaya İtecek şekilde başkanımız üzerinden kullanılmasını doğru  bulmuyoruz.

Başkanımız tüzüğümüz gereği siyasi çalışmalara katılamaz ;hangipartinin Adayı Olursa Olsun Belli Bir Adayın ÇalışmalarınaBaşkanımız katılamaz

Beşiktaş Kulübü Başkanının Belli Bir Adayın Yanında Durması ve Çalışma Yapması Beşiktaş Camiasının Birlik Beraberlik, Kardeşlik Duygularına Zarar VerirBu Nedenle Biz Ortak Paydası Beşiktaş Olan Beşiktaşlılar Olarak BJK Başkanı Fikret Ormandan Bu Görüntülerle İlgili Bir Açıklama Beklemekteyiz.

BÜYÜK BEŞİKTAŞ YÜRÜYÜŞÜ İCRA KOMİTESİ

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki