BEŞİKTAŞ BASKETBOL TAKIMINA DÜŞÜNDÜREN ATAMA!

Beşiktaş Emlakjet Basketbol takımı, eski oyuncuları Nedim Yücel'i genel menajerliğe getirdiğini açıkladı...
Haberin yayılanma tarihi:09 Haziran 2023, Cuma

BEŞİKTAŞ RESMİ;

Siyah-Beyazlılar, uzun yıllar formasını terlettiği eski oyuncusu Nedim Yücel'i genel menajerlik görevine getirdi. Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle; 'Basketbol Şubemizin Genel Menajerliğine efsane basketbolcularımızdan Nedim Yücel getirilmiştir. Minik takımdan başlayarak on altı sezon boyunca formamızı giyen ve Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunan Nedim Yücel’e görevinde üstün başarılar dileriz.'

BURSASPOR'DA GÖREV YAPTI OLAYLARA KARIŞTI;

2021 Ekim ayı, Potada Bursaspor-Beşiktaş maçının devre arasında büyük olaylar çıkmıştı. Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu olaylar güçlükle kontrol altına alınmıştı.

UTANMASIDA YOK BİRDE BEŞİKTAŞLI!

Karşılaşma sonrası Beşiktaş kongre üyesi olan Frutti Extra Bursaspor Genel Menajeri Nedim Yücel'in Beşiktaş Icrypex Başantrenörü Ahmet Kandemir tarafından kulüpten ihracı istenmişti..  Ahmet Kandemir, kongre üyesi olan Nedim Yücel'in ihracı için dilekçe vereceğini söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

NEDİM YÜCEL DİSİPLİN KURULUNA...

"Maçtan bir gün önce antrenman yapmamızı önlemek için defalarca saati değiştirdiler, biz de sonunda antrenman yapmamaya karar verdik. Maç boyunca tribünlerden kulübümüze küfür edildi ama bunlar maçın hakemleri tarafından duyulmadı. Maç sırasında Nedim Yücel'in sahaya girdiği pozisyonda hakemlere 'Biz yapsak teknik faul verip atarsınız' dedim. Sanırım bu sözlerime takıldı ve devre sonunda soyunma odasına giderken ev sahibi takımın menajeri olarak gereksiz konuşmalar yapmaya başladı. Ben de dönüp bir şeyler söyledim. Nedim Yücel bir Beşiktaş kongre üyesi olarak Beşiktaş antrenörüne saldırdı ve dolayısıyla kulübümüze yanlış yaptı. Disiplin kuruluna sevki için başvurumu yapacağım." ifadelerini kullanmıştı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki