Beşiktaş Bayern Karşısına 8 Rekorla Çıkacak!

Beşiktaş’n bu akşam Bayern Münih’e konuk olacağı Şampiyonlar Ligi karşılaşması 52 ülkede naklen yayınlanacak...
Haberin yayılanma tarihi:20 Şubat 2018, Salı

Beşiktaş bu akşam Bayern Münih karşısına, Türkiye’den; ilk grup lideri, en çok gol atan Türk takımı,  en az gol yiyen Türk takımı, yenilmeden tur atlayan ilk Türk takımı, en uzun galibiyet serisi yakalayan Türk takımı, en çok deplasman galibiyeti alan Türk takımı, en yüksek puan toplayan Türk takımı ve en çok galibiyet alan Türk takımı olarak çıkacak.

Şenol Güneş, Konyaspor maçının istatistiklerini önüne aldı... oyuncularını da karşısına oturttu. Konyaspor maçının ilk yarısındaki rakamları gösterdi. Böyle oynarsak ''yanarız'' sözlerini kullandı.

İşte Güneş’in üzerinde durduğu Konyaspor maçının ilk yarısındaki rakamlar:

Topla Oynama Süresi: 13.41 dakika.

Topla oynama: 296

Takım yerleşim mesafesi: 55.93

Pas sayısı: 227

Orta alandan hücuma atılan pas: 27

Sahipsiz top: 21

52 ülkede canlı! Guatemala'dan Macau'ya kadar!

Beşiktaş’n bu akşam Bayern Münih’e konuk olacağı Şampiyonlar Ligi karşılaşması 52 ülkede naklen yayınlanacak... en ilgi çekicileri ise Guatemala’da Azteca TV, Macau’da TDM, Filipinler’de ABS-CBN, ABD’den Fox Sports-3 kanalı.

Bayern maçı öncesinde Beşiktaş'ın öndeki istatistikleri

Bugün oynanacak Bayern maçı öncesinde Beşiktaş'ın defansif istatistiklerde oldukça önde olması dikkat çekiyor… geride kalan 6 maçta top çalmada 21/19, top kapmada 18.7/10.7, uzaklaştırmada 26.2/11.2, şut bloklamada 4/2.3 üstünlük sağlamış durumda.

Atak istatistiklerinde ise Bayern; şutta 18/10, kaleyi bulan şutta 7/5 üstünlük kurarken siyah-beyazlıların başarılı adam geçmede 10/8 ve faul kazanmada 15/9’luk istatistikleri de dikkat çekiyor. 

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki