Beşiktaş Belediye Başkanı 'Aşkın Selfiesi'nide Kirletti

“Aşkın Selfiesi” fotoğraf yarışmasını Murat Hazinedar’ın danışmanı Burhan Akdağ’ın kızı Aslıhan Akdağ’ın kazanması dikkat çekti.
Haberin yayılanma tarihi:15 Şubat 2017, Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Aşkın Selfiesi 2017’nin kazananları belli oldu. Sosyal medya hesapları üzerinden çektikleri fotoğraflarını “#AşkınSelfiesi2017” etiketiyle paylaşan katılımcılar, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hediyeler için yarıştı.

JÜRİDE BAŞKAN VE EŞİ DE YER ALDI

Aşkın Selfiesi 2017 yarışmasının jürisinde; Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar, Rusya İstanbul Başkonsolosu Andrey Podelyshev ve eşi Darina Podelyshev, Pelin Batu, Helin Avşar, Akın Saatçi, Yakup Avşar ve eşi Dilek Avşar, Cem Karakuş ve Elif Demiralp yer aldı.

Aşkın Selfiesi 2017 yarışmasının jürisi, 13 Şubat Pazartesi günü Raffles Otel Zorlu Center'da düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi. Noter huzurunda neticelenen yarışmada dereceye giren çiftlerden birinciye Küba, ikinciye Amerika ve üçüncü olan iki kişiye de helikopterle İstanbul turu hediye edildi. Jüri tarafından çok beğenilen bir diğer fotoğraf da jüri özel ödülüne layık görüldü.

Kazanan isimler arasında CHP’li Başkan Murat Hazinedar’ın danışmanı Burhan Akdağ’ın kızı Aslıhan Akdağ’ın yer alması dikkat çekti. Aslıhan Akdağ, yarışmada birinci seçilerek Küba’ya gitmeye hak kazandı.

 Ancak Aslıhan Akdağ’ın fotoğrafına itiraz geldi. Yarışma şartlarında “Beşiktaş sınırlarında çekildiği anlaşılmayan fotoğraflar kabul edilmeyecektir” ifadesi yer alıyordu.

İşte belediyenin yayımladığı o ilan:


Yarışmaya katılan Erkan Altay, Aslıhan Akdağ’ın fotoğrafının Beşiktaş’ta çekildiğinin anlaşılmadığına dikkat çekerek yarışma şartlarına uygun olmadığını belirtti. Erkan Altay, “Fotoğrafta hangi tema Beşiktaş'a özel?” diyerek tepki gösterdi.

İşte o mesaj:

Odatv

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki