BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANININ KARA KUTUSU YURT DIŞINA KAÇARKEN YAKALANDI!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, 5 Ocak 2018 günü FETÖ Üyesi olmak ve görevi kötüye kullanmak suçlamasıyla görevinden alınmıştı...
Haberin yayılanma tarihi:08 Haziran 2018, Cuma

Murat Hazinedar'ın görevden alınmasına "eşlik" edenler arasında Meclis Üyeleri Hüseyin Avi Sipahi ve Çetin Kırışlıgil'de bulunuyordu!..

Hüseyin Avni Sipahi, CHP'den Beşiktaş Belediye Meclis Üyeleri listesine, iddialara göre Mustafa Sarıgül operasyonuyla son anda yazılmış, dönemim Beşiktaş CHP İlçe Başkanının da bu operasyondan haberinin olmadığı bidirilmişti! 

Murat Hazinedar & Hüseyin Avni Sipahi, ilişkilerini mercek altına almaya kalkışsanız, Mustafa Sarıgül'den başlar, Okyanus ötesinden çıkarsınız!

Hazinedar & Sipahi konusundaki detayları Beşiktaş Belediyesi'ndeki yolsuzlukları ortaya çıkartıp, iki kitapta toplayabilen Ali İzzet Oral'a bıraktıktan sonra; rotamızı Bursa Hava Limanına çevirelim!

SİPAHİ'NİN PASAPORTUNA DEVLET EL KOYUYOR!

25 Mayıs 2018 günü Hüseyin Avni Sipahi, Devlet eski Bakanı, Bursalı İşadamı Cavit Çağlar'ın özel uçağı ile Bursa Hava Limanı'ndan yurt dışına çıkmak istiyor! (Kaynağım; kaçacağını iddia etti.)  

Yetkililer, Sipahi'ye çıkış izni vermedikleri gibi, pasaportuna da el koyuyorlar! (Sipahi hakkında açılan dava dosyaları için gizlilik kararı bulunuyor.) Sipahi'nin yurt dışına çıkması/kaçması bir şekilde engelleniyor! 

Bu arada; MV aday adaylığı döneminde Murat Hazinedar'ın el konulan pasaportunu geri almak için Ankara'da yapmış olduğu temaslarda biliniyor, günü geldiğinde yayımlayacağımızı da buradan belirtiriz!

Çılgına dönen Sipahi'ye ikinci bir devlet sürprizi!

Yurt dışına çıkamayan, pasaportuna el konulan Hüseyin Avni Sipahi, bu defa başına gelenlerden mesul tuttuğu o kişiyi (İsmi bizde saklı) çılgınca aramaya başlar!

Fakat, Devlet iyi saatte olsun, bu defa tutar Hüseyin Avni Sipahi'nin tüm mal varlığına el koyar!

Sipahi, dım dızlak mı kaldı?

Pasaportuna el konulan Hüseyin Avni Sipahi'ye, devlet bu defa şefkatli kolarıyla sarmalamak için, tüm mal varlığına el koyup, dım dızlak açıkta bırakır!  Murat Hazinedar ve Hüseyin Avni Sipahi'nin dönem dönem Cavit Çağlar'ın özel uçağını kullandıkları biliniyor.

Ertan YILDIZ / Gündem35

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki